-1 °C Stjordal, NO
29/01/2020

Bruktbo åpner julebutikken

Selger julevarer som er samlet gjennom et helt år

Gunda Marie Næss og Kristin Hansvold har mange dekorative varer for advent og jul, og venter nye kunder hos Bruktbo. Gunda Marie Næss og Kristin Hansvold har mange dekorative varer for advent og jul, og venter nye kunder hos Bruktbo.

Når fjordens bølger slår mot fjæresteinene ved Gjenbrukstorget ytterst på Sutterøy mandag 4. november, klipper Gunda Marie Næss og Kristin Hansvold snora for årets juleutsalg i gjenbruksbutikken Bruktbo.

Gjennom et helt år har de ansatte på Gjenbrukstorget samlet flere hundre gjenstander som hører juletiden til.

– Vi håper på interesse for dette salget. Hos Bruktbo har det kommet inn mange julevarer gjennom året. Nå har vi disse klare for salg i en egen avdeling i butikken. Hadde vi hatt plass skulle vi greid å doble arealet med varer, sier Gunda Marie Næss, som også står bak nettsiden Containergirl.

Kristin Hansvold og Gunda Marie Næss hos Bruktbo i Stjørdal åpner julebutikk med utsalg kommende mandag.
Kristin Hansvold og Gunda Marie Næss hos Bruktbo i Stjørdal åpner julebutikk med utsalg kommende mandag.

Når Kristin Hansvold fra Gjenbrukstorget og Gunda Marie Næss fra Bruktbo åpner julebutikken mandag klokken 11.00, ringes på langt nær julen inn, men det ringer i små dekorative juleklokker. Små og store julekokker finner pent brukte kakeformer i flere varianter til kakemenn og sandkaker. Juleduker med og uten dekor, gardiner med julens motiver, gavepapir og juleservice, engler og adventsstaker er blant utvalget på det rundt ti kvadratmeter store julemarkedet i butikken.

– Hva er kundene ute etter på et slikt julemarked?

– Vi vet at mange synes det er koselig å pynte litt ekstra i advent. Det er en tid da man gjerne har noen forventninger til den kommende juletiden. En ny juleduk med noe dekorativt på bordet, eller kanskje julekulene på treet skal fornyes. De røde og hvite julenissene i alle varianter ser alltid ut til å være populære, sier Gunda Marie Næss, som sammen med Kristin Hansvold ønsker velkommen til årets juleutsalg.

Les forrige sak:
Pizza er blitt en populær rett, og Hans Marius Edvardsen (t.h.) og Thomas Hoven lager den etter italienske standarder. Foto: Frank Skaufel
Skaper arbeidsplasser i kjelleren

To kompiser har startet kjøkken i kjelleren på gården Bang i Skjelstadmarka

Close