9 °C Stjørdal, NO
09/05/2021

Butikk i helt ny drakt

||| Butikksjef Gunnar Wergeland og Spar Hegra tilbyr også varer fra lokale leverandører. Solvår Lillemo Reinsberg fra Eidum Gårdsbakeri leverer hver uke bakevarer til Spar Hegra.|Tom Enok Nilsen og Ruth Lise Dahl likte tydelig den nyrenoverte Spar- butikken i Hegra. Fra de ansatte og butikksjefen fikk de påspandert konfekt og drikke.||

Det er over seks år siden nye Spar åpnet sin butikk i Hegra sentrum ved E14. Nå ville butikksjef Gunnar Wergeland og Spar som eies av Norgesgruppen vise butikken fra en ny side. I flere uker har ansatte med innleid hjelp planlagt og lagt til rette for fornyelser.

– Det er alltid en glede å være til tjeneste for våre kunder. I dag var det virkelig spesielt å være butikksjef og ansatte hos Spar Hegra. Når snoren til butikkdøra ble klippet av vår styreformann Knut Smågård, var vi ansatte like spente og forventningsfulle som kundene, sier Gunnar Wergeland som fikk mange rosende ord for løsningene som er valgt i butikken.

I sin åpningstale la Wergeland vekt på at Spar i 2018 har satt seg som mål å oppgradere alle Spar-butikkene med Spar Hegra som en av de første i landet som viser seg i «ny drakt».

– Hvilke endringer er foretatt hos dere mens butikken har vært i vanlig drift?

– I minst ti dager har vi arbeidet fysisk med endringene, planlegging har pågått i en lengre periode. Vi investerte nå 1,5 millioner kroner i det som nesten har blitt en helt ny butikk, og samtidig har vi lagt vekt på mest mulig lik vareplassering. Vår fruktdisk og ferskvaredisk med våre egne og lokalt produserte varer er også gitt stor prioritet. Vi vil at butikken skal være en annerledes dagligvarebutikk med også non-food produkter, lesestoff, bøker, utvalg av blomster og kundene skal trives i butikken sammen med våre ansatte. I god Spar-ånd satser vi på god service, hyggelig betjening med et vareutvalg også med varer fra lokale produsenter. Til åpning inviterte vi nå Eidum Gårdsbakeri fra Sorta i Lånke med sine brødvarer. Disse viderefører vi salg av fremover fra butikken i Hegra. Tine, Bakehuset og Evergood var hos oss på åpningsdagen med demonstrasjoner og smaksprøver, forteller en tilfreds butikksjef i Hegra.  

Sparburger og varm mat i disk

Ikke langt fra elvekanten ved Stjørdalselva har Spar Hegra de siste årene opplevd økt besøk av kundegrupper fra en stor region. Fra startåret for litt over seks år siden har butikken blitt godt mottatt i Hegra.

– Det er flott å høre alle positive tilbakemeldinger fra kunder i vårt eget nedslagsfelt. Samtidig opplever vi faktisk at butikken i økende grad mottar besøk av kunder fra en større region. Fra Ranheim i vest til Levanger i nord opplever vi kunder som har oppdaget kvalitetene våre i Hegra. Det samme gjelder mot øst og Meråker. Vi har alltid våre populære ukentlige tilbudsvarer, sier butikksjef Gunnar Wergeland.

Spar i Hegra har valgt å opprettholde kaffehjørnet. Butikker er viktige møteplasser for folk, og det skal i følge butikksjefen hos Spar Hegra gå an å sette seg nedpå for en prat uansett handletur eller ikke i hverdagen.

– Vi har nå investert betydelig inn i fremtiden. Her i Hegra skal vi være til tjeneste for våre kunder i mange år fremover. Litt utfordrende er fortsatt til tider våre parkeringsarealer, så på sikt ønsker vi oss større areal for bilparkering, sier butikksjefen i Hegra.

Driftsleder Rita Arntsen i Spar Midt-Norge og de mange ansatte med hjelpere takkes spesielt ved denne milepælen. Butikkens kunder opplever etter oppgraderingen også en lysere butikk med bedre oversikt. Blant annet er det montert nye baldakiner med spotlys over kassa og fruktavdelingen.

Les forrige sak:
||||||
«Hot as Hell» på Blues in Hell

Når European Blues Challenge arrangeres på Scandic Hell i Stjørdal dagene […]

Close