16 °C Stjørdal, NO
31/05/2020

Butikk låner ut verktøy gratis

– Ved å tilby utlån av produkter sparer vi miljøet, mener butikksjefen

Butikksjef Nina Westad og Clas Ohlson forsøker seg på nye produkter. Butikksjef Nina Westad og Clas Ohlson forsøker seg på nye produkter.

Torsdag lanserer butikk-kjeden Clas Ohlson et nytt tilbud. Nå blir det mulig å låne verktøy gratis i butikkene.

– Når man skal sette i gang med småprosjekter i hjemmet, trenger man ofte spesielle typer verktøy som man ikke nødvendigvis har i verktøykassa eller i garasjen. Noen av oss vil kun trenge verktøyet der og da, før det støver ned i boden. Vi synes det er unødvendig, og ønsker derfor å tilby gratis utlån av verktøy fra alle våre butikker rundt om i landet, sier Nina Westad, som er butikksjef for Clas Ohlson i Torgkvartalet i Stjørdal.

LES OGSÅ: 512 søkte på Clas Ohlson-jobber

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Trenger du nå en drill, bajonettsag, stikksag, multimaskin, vinkelsliper, slagdrill, sirkelsag eller en borhammer har Clas Ohlson dette til utlån.

– Store verktøy tar mye plass, og det er en kjent problemstilling at mange av oss ikke har nok lagringsplass i boden hjemme. Vi ønsker også å hjelpe våre kunder med å få en mer bærekraftig livsstil. Ved å tilby utlån av produkter man kanskje bruker en eller to ganger, sparer vi miljøet, sier Westad.

Clas Ohlson har i dag 90 butikker rundt om i landet, og gratis utlån av verktøy vil bli tilbudt i samtlige butikker. Et depositum på 200 kroner betales inn for utlånet, men dette får kunden igjen når verktøyet leveres tilbake i samme butikk. Kunden vil kunne ha et eller flere verktøy til låns for to dager av gangen.

Les forrige sak:
Markus Hermo er klar for spill i Stjørdals-Blink igjen.
Hermo tilbake til Blink

Vender tilbake etter ett år i Australia

Close