16 °C Stjørdal, NO
30/05/2020

Butikken stenges tross nye eiere

Vita-butikken fortsetter trolig som før

Vita i Kjøpmannsgata er en av 57 butikker som nå legges ned Vita i Kjøpmannsgata er en av 57 butikker som nå legges ned

Nye eiere har tatt over konkursrammede Cosmetic Group. Det betyr likevel at Vita-butikken i Stjørdal ikke forblir åpen.

Det var mandag Cosmetic Group, som eide kjedekonseptene Vita og Loco, begjærte oppbud. I dag er det blitt kjent at investeringsselskapet Jotunfjell Partners har inngått avtale med bostyrer og hovedkreditor om å overta driften i Cosmetic Group. I Stjørdal har Vita-butikken i Gågata holdt åpent hele tiden, ifølge franchisetaker Helle Høgmo. I og med at Jotunfjell Partners nå har tatt over det konkursrammede selskapet så det først ut som Vita-butikken skulle fortsette, men nå ser det dessverre ut som at Stjørdalsbutikken likevel stenger dørene

– Over 1000 ansatte i 230 butikker over hele landet kan gå på jobb og holde butikkene åpne som vanlig i dag, heter det i en pressemelding fra Jotunfjell Partners.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Loco-kjeden vil bli avviklet, og de 24 butikkene stenger så snart varene er solgt og lageret tømt. Konkursutsalg av varer starter umiddelbart i alle Loco-butikker.

– Vita var gjennom mange år en stor suksess i det norske markedet for kosmetikk og velværeprodukter og har fremdeles mange av de flinkeste og faglig beste folkene i bransjen. Vårt mål er å gjenvinne denne ledende posisjonen sammen med dem ved å gå tilbake til røttene, finne fram til det beste av det som var, og gjøre kvalitetsprodukter lett tilgjengelig for kundene til svært konkurransedyktige priser, sier Kristoffer Olsen som er styreleder i Jotunfjell Partners.

Jotunfjell Partners som nå blir nye eiere av kjeden har ifølge e24.no spesialisert seg på varehandel og restrukturering i handelsbransjen. De eier i dag selskaper som Gullfunn, Elite Foto og Rygge Flyplass. I fjor tok de også over konkursrammede Enklere Liv.

Les forrige sak:
Hjem for å ha utstilling

- Først og fremst er det artig å få innpass

Close