2 °C Stjørdal, NO
20/04/2019

Byåsen kommer tilbake til «lykkehallen»

|| Daglig leder i Byåsen Håndball Elite Mona Ulvin (t.h.) håper at Stjørdalshallen opprettholdes som «Fort Byåsen». Her sammen med arrangementsansvarlig i Byåsen Tine Buarø Bolkan (t.v.) og banksjef i SpareBank1 SMN i Stjørdal, tidligere storspiller i håndball Lill Bente Mæhla Totland.||
Værnes begravelsesbyrå steindag april

– Vi bør egentlig legge alle viktige kamper til Stjørdalshallen, sier daglig leder Mona Ulvin i Byåsen Håndball Elite og flirer godt. Statistikken taler for viktige Europacup-poeng for Byåsen-jentene kommende lørdag, og da ligger alt til rette for en spennende innspurt i gruppespillet. – Vinner vi blir alt avgjort i bortekampen mot Viborg neste helg, sier Ulvin.

Stortrives i Stjørdal

Men det er ikke bare at Byåsen er ubeseiret i Stjørdalshallen som gjør at de ønsker å spille hjemmekamper her. Den daglige lederen liker entusiasmen og skikkeligheten i Stjørdal.

– Det er bestandig så fint å komme til Stjørdal. Det er så stor positivitet og alle er løsningsorienterte. Denne kampen var det veldig nært at vi la til Steinkjer, men vi valgte det trygge og beste ved å velge Stjørdal, sier Ulvin i Byåsen, som har brukt deler av denne uka til å friste stjørdalingene til å komme på kamp lørdag ettermiddag.

– Vi håper på mellom 1.200 og 1.500 tilskuere. Gjennom å være synlige håper vi at så mange som mulig skal få med seg at det er en viktig, og topp, håndballkamp i Stjørdalshallen, sier Mona Ulvin.

Silje nærmer seg toppform

Den daglige lederen har klokketro på sine jenter, med stjørdalingen Silje Katrine Waade i spissen.

Coop Storlien artikkelnivå

– Silje er på full fart på vei tilbake til toppformen, og vi har en bra utvikling i spillet vårt, sier den daglige lederen, som understreker at dette er ord hun har «lånt» fra trener Roger Kvannli.

I sin første gruppespillkamp vant Byåsen 24-22 i bortekampen mot Gdynia. Deretter ble det to tap, mot Viborg og tyrkiske Kastamonu Belediyesi, før det tyrkiske laget ble slått i Trondheim Spektrum sist lørdag. Det gjør at håpet om avansement lever, men da må de polske kvinnene beseires i Stjørdalshallen.

– Det har vi absolutt troen på at vi skal klare. Både fordi jentene er i bra form, vi trives i Stjørdalshallen og vi satser på stor publikumsstøtte, sier Mona Ulvin.

Les forrige sak:
||
Nytt yoga-tilbud skapte stor interesse

- Det første kurset ble fylt opp veldig raskt, forteller Suzana […]

Close