-1 °C Stjørdal, NO
29/03/2020

Bygde tre etasjer på 13 timer

Hommelvik Sjøside skyter i været

FANTASTISK JOBB: - Det ble gjort en fantastisk jobb for å reise det nye byggetrinnet på rekordtid. Mandag 2. juli inviterer vi til omvisning i en av leilighetene, sier daglig leder Oddstein Rygg på Hommelvik Sjøside. FANTASTISK JOBB: – Det ble gjort en fantastisk jobb for å reise det nye byggetrinnet på rekordtid. Mandag 2. juli inviterer vi til omvisning i en av leilighetene, sier daglig leder Oddstein Rygg på Hommelvik Sjøside.
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Dette er den mest effektive byggeprosessen jeg har vært vitne til, sier daglig leder Oddstein Rygg på Hommelvik Sjøside.

– Mandag 18. juni kom modulene fra produsenten i Estland med båt til Djupvasskaia før de ble transportert med lastebil fram til tomteområdet. Dette er en stor transportjobb pga. tynge og volum. De enkelte enhetene veier opptil 20 tonn med en bredde på opptil 5,30 meter, forteller Rygg.

Imponert over presisjonen

– Monteringen startet mandag kl. 14.00. Tirsdag kl. 19.00 var alle deler på plass. Det vil si at hele jobben ble fullført på effektive 13 timer, forteller Oddstein Rygg, som også er imponert over presisjonen i arbeidet med det nye byggetrinnet som inneholder i alt 41 leiligheter.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Men det gjenstår fortsatt mye arbeid utendørs og i fellesarealer. Hver enkelt leilighet har imidlertid allerede all innredning til for eksempel bad og kjøkken klar. Leilighetene skal være klare til innflytting før jul. Det andre huset i byggetrinnet vil ankomme byggeplassen i slutten av juli, sier Rygg.

Inviterer til visning 2. juli

– Vi er godt fornøyd med salget og har møtt gledelig stor interesse i markedet. Nå sitter vi igjen med sju leiligheter i størrelse fra 26 kvm og opptil 91 kvm, sier Oddstein Rygg, som
førstkommende mandag 2. juli inviterer interesserte inn i en av leilighetene hvor de nye løsningene skal vises frem.

– Hvilke løsninger er det?

– Her er det blant annet store vindusflater mot sjøen og skyvdør til terrasse, nye kjøkkenløsninger og gode solforhold med sjøutsikt. De nye løsningene slipper mer lys inn i leilighetene. Det bidrar til å skape en enda bedre atmosfære, sier Oddstein Rygg.

Les forrige sak:
Fides i Stjørdal er ett av fire trønderske selskap som nå skal bli sterkere sammen. (Foto: Marianne Flekstad Johnsen)
Fides med i trøndersk storsatsing

Satser på å bli ledende på konkurranseutsatte NAV-avtaler i Trøndelag

Close