3 °C Stjørdal, NO
19/02/2019

Bygger om bensinstasjon

|| I STJØRDAL. Denne gjengen skal drive dugnad på Circle K Stjørdal: (f.v.) Johan Kraft-Johanssen, Ellen Mikalsen, Heidi Magnor Brukwicki, Kolbjørn Sandstad Olsen (forhandler), Ingar Grytbakk (SMM). (Foto: Circle K)||

Circle K i Stjørdal er blant de første bensinstasjonene i kjeden som er med på den store nasjonale omstillingsdugnaden.

Tirsdag og onsdag denne uka står Circle K Norge sine kontorer i Oslo og resten av landet tomme. For samtlige ansatte ved Circle K Norges servicekontor i Oslo utplassert på stasjoner over hele landet som del av en stor dugnad.

I Trøndelag kommer dugnadsgjengen til Stjørdal, Namsos, Leinstrand og Støren. Dugnaden blir startskudd for utrullingen av et nytt Circle K-konsept som skal gi mer oversiktlige og attraktive stasjonsbutikker.

Etter at ombyggingen av de 52 første butikkene er fullført, skal medarbeidere fra disse stasjonene ut på en tilsvarende dugnad for å bygge om nabostasjonene i distriktet. Ved hjelp av dette «pay-it-forward»-prinsippet håper adm. dir. Christoffer Sundby i Circle K Norge raskt å få om lag 300 fullservicestasjoner i kjeden oppgradert.

– Hver gruppeleder har med seg en smørbrødliste som spesifiserer hva som skal gjøres i løpet av de to dagene. Blant arbeidsoppgavene er bedre vareplassering, utskifting av reoler, ombygging av kassaområdet og opprettelsen av såkalte tilbudstorg. Det skal bli lettere for kundene å orientere seg i butikkene våre. Vi kan ikke ha det slik at kunder opplever å ikke finne varer eller gå glipp av gode tilbud på grunn av for dårlig synlighet. Derfor ser vi fram til å få oppgradert butikklayouten over hele landet, sier Sundby.

Med denne dugnaden får hovedkontoret førstehånds kunnskap om den daglige driften av en bensinstasjon.

Les forrige sak:
||
Satser stort med egen klinikk

23-åringen Anders Holmen satser alt som massasjeterapeut.

Close