19 °C Stjørdal, NO
10/08/2020

Bygger treningssenter i uthuset til bestefar

– Den viktigste jobben er å spre treningsglede

BYGGER DRØMMEN: Andrea Marie Reppe Underhaug er i ferd med å bygge treningssenter i uthuset til bestefar Magne Tronseth. (Foto: Privat)

Andrea Marie Reppe Underhaug åpner treningssenter i Meråker. Det skal hun ha i uthuset til bestefar Magne, og nå er hun på pengejakt.

– Foreløpig har jeg startet opp med utetimer, men jeg driver og bygger om og pusser opp uthuset til bestefar Magne Tronseth, sier Andrea Marie Reppe Underhaug.
Hun er en energibombe, stappfull av gode ideer og masse gjennomføringskraft.
– Den viktigste jobben er å spre treningsglede. For meg er kvalitet viktig, det handler ikke om å bli størst mulig, men å se mine kunder og gi de hjelp på veien. Ærlighet og ekte glede for idrett og god helse er verdier som betyr mye for meg og mine medhjelpere, sier Reppe Underhaug.

Små grupper og PT

Det nye treningssenteret i Meråker har fått navnet Styrk trening og vil bli basert på gruppetrening i mindre grupper både for seniorer og voksne, men også med et nytt tilbud for barn og ungdommer.
– Jeg kommer også til å tilby personlig trening, kostholdsveiledning, bedriftstrening og ulike kurs og eventer. Og jeg ønsker også å tilby treninger til hyttebeboerne, sier Andrea Marie Reppe Underhaug. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

UTETIME: Denne gjengen var med på en av utendørs-timene til Styrk trening. Bak fra venstre: Lars Magnus Brækken, Sissel Leirvik, Maria Økdal, Malin Dalåmo, Gunveig Reppe, Lise Vassli, Andrea Marie Reppe Underhaug, Glenn Are Kluksdal og Stein Gunnar Berg. Foran fra venstre: Katja Merakerli og Christina Bjerkestrand. (Foto: Privat)
Nærmer seg oppfyllelse

Hun er utdannet både kokk, helsefagarbeider og kostholdsveileder. Det nyeste hun har gjort er å utdanne seg til personlig trener. Jobben som helsefagarbeider skal hun fortsette i, og kombinere med oppbyggingen av det nye treningssenteret.
– Min drøm har vært å skape min egen arbeidsplass. En arbeidsplass som kan bidra til å hjelpe andre. Å ta steget og tørre å satse har krevd mot og hardt arbeid. Det første steget er alltid vanskelig. Det handler om indre og ytre styrke, glede og mestring. Jeg har selv vært gjennom en livsstilsendring og vet hva dørstokkmila handler om. Nå er jeg noen skritt nærmere drømmen om min egen virksomhet, sier Andrea Marie Reppe Underhaug.

Har satt i gang spleis

Hun har flere gode hjelpere med seg på veien til eget treningsstudio. Lise Vassli er med som stepinstruktør og mannen må nok pent finne seg i å være senterets vaktmester. I tillegg til bestefars uthus, har Reppe Underhaug allerede benyttet seg mye av de treningsmulighetene som befinner seg utendørs. Nå skal hun nå målet om egen virksomhet. I den forbindelse har hun etablert en «innsamlingsaksjon» på spleis.no. Så langt har hun fått inn en god del tusener, men hun ønsker seg mer.
– Alle pengene som samles inn går til nødvendige byggematerialer for å bygge opp treningsstudio og kjøpe inn øvrig utstyr, sier Andrea Marie Reppe Underhaug, som håper på mange bidrag.

Spleisen til Andrea Marie Reppe Underhaug finner du her!

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Avbrøt privatfest med mange ungdommer

- Sprang i alle retninger da politiet kom

Close