-1 °C Stjørdal, NO
18/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Byggvarehus i Hommelvik

 

Åpningen av det nye byggvarehuset forgikk på en absolutt verdig måte. Her var det ikke snakk om noe så kjedelig som snorklipping, men ordføreren var innleid for å sage over en planke. I og med at det var åpning av et byggevarehus, var det helt naturlig med trevirke. Ordfører Terje Granli hadde god styring på sagen.

 

Bløtkake

Avdelingssjef Kjell Stenfjell, hadde en travel dag. Han sørget for en prat med de aller fleste, samtidig som har forsikret seg om alle fikk servering. At salget av varer fungerte fulgte han også med full oversikt. Både han og resten av betjeningen så ut til å trives.

 

Flere Maxbo-butikker

Vi satser på å etablere flere butikker opplyste direktør Erland Terjesen, som har som et viktig ansvarsområde å opprette flere Maxbo-utsalg. For oss er det viktig at kunder i Hommelvik får varer til samme pris som resten av landet. Avdelingen i Hommelvik ser lovende ut, sier er smilende Terjesen.

 

Viktig

Ordføreren la ikke skjul på at han syntes det var positivt at folk i hans kommune kunne få kjøpt de varer som de har behov for. Vi kan godt forstå det positive med egen butikk i Hommelvik. Vareutvalget var stort, og noe for enhver som driver med oppussing av bolig eller nybygg.

 

{joomplucat:15 limit=32}

 

Les forrige sak:
Vi spiser mer yoghurt og ost

  -      Vi spiser stadig mer ost og yoghurt her til […]

Close