12 °C Stjørdal, NO
15/07/2020

Byr på gratis inngang under lokaloppgjøret

– LFK har ligaens beste supportere. Nå utfordrer jeg Blink til å se om de kan ta opp kampen med oss også på tribunen.

Blink-trener Roar Vikvang (t.v.) og LFKs styreleder Robert Eriksson har møttes tidligere, og møtes igjen på lørdag. Her under et treff i den tiden Eriksson var statsråd og Vikvang Nav-sjef. (Arkivfoto)

Lørdag spilles årets store lokalderby i Trøndelag mellom Levanger FK og Stjørdals-Blink. Nå frister hjemmelaget med gratis inngang.

Så langt står lagene med en seier hver denne sesongen i offisielle kamper. Blink vant seriekampen på Blinkbanen 4-0, mens Levanger slo ut Blink av cupen med 3-0. Nå er det duket for nytt prestisjeoppgjør og styreleder Robert Eriksson i Levanger FK inviterer til trøndersk fotballfest.

– Dette blir årets trønderderby. Begge lag fortjener fulle tribuner, og stor patriotisme. Derfor vil alle som kommer på kamp få gratis inngang. Dette gjør vi for å trekke mest mulig folk, skape en best mulig ramme rundt kampen, og mest mulig trøkk. Vi skal rett og slett skape en god gammaldegs trøndersk fotballfest, sier Eriksson.

Eriksson håper dette kan friste slik at flest mulig fra Stjørdals-regionen velger å ta turen innover til Levanger og Tobb Arena på lørdag.

– Smekkfulle tribuner, med lidenskap, og et varmt bankende hjerte full av patriotisme for sin klubb. Kan man tenke seg et bedre omdømme for fotballen i gamle Nord-Trøndelag med to lag som hevder seg godt 2. divisjon, og hvor det ene faktisk kan ta steget opp til 1. divisjon, sier han.

Eriksson stiller også det retoriske spørsmålet: Hvem vinner tribunekampen, med kamprop og trøkk.

– LFK har ligaens beste supportere. Nå utfordrer jeg Blink til å se om de kan ta opp kampen med oss også på tribunen, sier Eriksson.

LFKs styreleder er imponert over det Stjørdals-Blink har fått til i år, og synes laget har vært bunnsolid, og at de derfor må tåle favorittstemplet.

– Men jeg kan forsikre Blink om at det er et sultent LFK-lag som er innstilt på å bite fra seg og gi dem kamp så det holder. Vi har nemlig svært lyst til å revansjere tapet fra i vår, og stå igjen med to seire mot Blink dette året, avslutter Robert Eriksson.

Les forrige sak:
Her er den nye Felleskjøp-sjefen

Omsetter for nesten 40 millioner i året

Close