10 °C Stjørdal, NO
25/05/2020

Byr på kulturelle godbiter hver torsdag

Søndre Kulturhjørne presenterer et spennende vinterprogram

NY SESONG: - Etter det gode første året ser vi fram til en ny sesong på Søndre Kulturhjørne, sier pressekontakt Terje Craig. NY SESONG: – Etter det gode første året ser vi fram til en ny sesong på Søndre Kulturhjørne, sier pressekontakt Terje Craig.

– Hver torsdag kveld utover vinteren skjer det noe på Søndre Kulturhjørne i Søndre gate 4 med lokale band og andre trønderske musikere, sier pressekontakt Terje Craig som er glad for at mesteparten av programmet fram til påske nå er på plass.

– Allerede torsdag 9. januar starter vi opp. «Blues in Hell» inviterer til konsert med Innherredsbandet «Main Street Revival» som består av tre unge og fremadstormende karer med åpen scene etterpå.

Rindal og Rennebu

– Vi har fortsatt noen åpne kvelder, men torsdag 23. januar får vi besøk av den svært populære Jo Sverre fra Rindal sammen med bandet sitt og de flotte sangene. Han har vært hos oss et par ganger tidligere og fått mange venner her i Stjørdal. Mange vil kjenne igjen superhitene «Luftslott», «Ka om» og «Ostoppele», sier Terje Craig som lover nytt besøk fra det sørlige Trøndelag uka etter.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– 30. januar kommer Hilde Halseth; en sangfugl og låtsnekker fra Rennebu som byr på seg sjøl med et solid knippe egne låter og et særs kompetent backingband. NRK P1 og Nea Radio spiller dem stadig vekk. Hun har i det siste vært med i bandet til Terje Tysland. Men på denne konserten spiller hun bare egne låter i en Americana/Country/Pop-verden.

– 6. februar henter vi «Torsdagsbandet» kjent fra Cafe 3B i Trondheim for å skape en «Lun aften». Den kjente gitaristen Skjalg Raaen fra Åge Aleksandersen & Sambandet tar med seg de gode vennene Trond Helge Johnsen (vokal/gitar), Jon Krogstad (bass) og Thomas Brodahl (trommer) for å spille kjente og kjære låter fra pop og rock-historien.

– 27. februar kommer Charlotte Audestad. Konserten ble utsolgt på rekordtid. Vi tok kontakt med Charlotte og fikk satt opp en ekstrakonsert kvelden etter fredag 28. februar. Her er det ennå plasser igjen; det gjelder å hive seg rundt, sier Terje Craig.

Lokale innslag

– Så kommer vi til den lokale avdelingen. 5. mars opptrer Stjørdalsbandet «Mono» med gjestevokalist Kjell Myran. Vi får servert variert pop-rock av en meget dyktig gjeng; Atle Dybå (gitar), Sven-Kristian Bakken (keyboard), Ole Ivar Teigen (bass) og Espen Myrvang (trommer).

– Fredag 20. mars blir det kor-pub med «Queens of 705», damekoret med base i Elvran. De lar oss vente litt i spenning om programmet, men det kommer, sier Terje Craig som også har flere artister klar utover våren. Men de kommer vi tilbake til.

– Hvordan klarer dere å skape et så allsidig program?

– Vi er ambisiøse, men gaper ikke for høyt. Det gjelder å sette tæring etter næring, sier Terje Craig som er meget godt fornøyd med egenarten det første året på Søndre Kulturhjørne.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Stanset av politiet fem ganger da han kjørte uten førerkort

Må svare for en rekke lovovertredelser

Close