-1 °C Stjørdal, NO
04/04/2020

Bytter ut Nava med Sakshaug

Tilbake der karrieren startet i 1986

GAMLE KOLLEGER BLIR SOM NYE: Jo Kristiansen (i midten) blir ny butikksjef hos Jan Sakshaug Sport. Dermed gjenforenes han med Aud Ravlo Sakshaug og Jan Sakshaug. GAMLE KOLLEGER BLIR SOM NYE: Jo Kristiansen (i midten) blir ny butikksjef hos Jan Sakshaug Sport. Dermed gjenforenes han med Aud Ravlo Sakshaug og Jan Sakshaug.
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

For to år siden ble Jo Kristiansen ansatt som den aller første sjefen for Nava Sport i Stjørdal. Nå vender Kristiansen tilbake til Jan Sakshaug Sport der han blir ny butikksjef fra 1. september.

– Det er helt sikkert en enda bedre Jo som kommer tilbake enn som forlot oss, sier Aud Ravlo Sakshaug.

Hun og mannen Jan er veldig fornøyd med at deres gode kollega gjennom 31 år kommer tilbake, og nå i rollen som butikksjef.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Jeg skal være så ærlig å si at jeg har savnet det å være fagmannen. Det er hovedgrunnen til at jeg nå vender tilbake til Sakshaug Sport, sier Jo Kristiansen (52).

Solid erfaring

Han ble hentet inn for å etablere og drive Nava Sport i Torgkvartalet. I løpet av de to årene som har gått siden han startet 15. september i 2017 har Kristiansen samlet masse kunnskap og erfaring.

– Det har vært to spennende år, og jeg har fått mye på erfaringskontoen, sier Jo Kristiansen.

Selger fagkunnskap

Han startet som ferievikar i Sakshaug Sport i 1986, – den gangen som fiskeekspert. Akkurat fisk og fiskemiljøet lengter han litt tilbake til, og i de 33 årene som har gått har Kristiansen ikke minst blitt kjent som en av de fremste våpenekspertene i sportsbutikkbransjen i Stjørdal.

– Hos Jan Sakshaug Sport får våre kunder mer hjelp enn i mange andre butikker, og vi bruker mer tid på hver kunde enn mange. Vår oppfatning er at kundene ønsker seg fagkunnskap, og det gir vi dem, og nå kan vi tilby enda mer av det, sier Aud Ravlo Sakshaug.

Jobbe tett sammen

Jo Kristiansen skal jobbe ut august måned i Nava Sport. Mandag 2. september er han på plass når dørene åpnes hos Sakshaug Sport. Fra den datoen skal han gjøre alt han kan for å styrke og utvikle sport- og friluftsbutikken på Evja.

– Jeg vil starte med å kartlegge kompetanse og om det finnes styrker i staben som vi ikke utnytter helt optimalt. Det betyr at fagkompetansen skal spisses ytterligere, sier Kristiansen, som nå blir en av sju ansatte i den 60 år gamle fagbutikken.

– Hvor ligger det største potensialet for Jan Sakshaug Sport?

– Det er ikke så enkelt å si, men jeg føler iallfall at jakt og våpen vil bli viktig framover, sier Kristiansen.

Selv om det kommer en «nygammel» butikksjef på plass vil familien Sakshaug fortsatt være godt synlig i butikkene.

– Det er ingen hemmelighet at Jan har fått noen helseutfordringer, og vi kan ikke ha på alle hattene. Derfor tar vi nå grepet med å få Jo som butikksjef, sier Aud Ravlo Sakshaug. Og den nye sjefen understreker at dette slett ikke er noe enmannsshow.

– Vi skal jobbe som et team. Vi skal jobbe for hverandre i forretningen, men først og fremst skal vi jobbe med og for kundene våre, sier Jo Kristiansen.

Les forrige sak:
Den grønne traseen var den som rådmannen i juni foreslo å jobbe videre med. Nå går han inn for at prosjektet ikke gjennomføres i kommende økonomiplanperiode. (Illustrasjon: Meråker kommune)
Foreslår å droppe bygging av ny vei

Vil ikke bevilge penger til ny Egga-vei

Close