8 °C Stjørdal, NO
16/09/2019

Caos-stjernene tilbake i hverdagen

– Det va´ gærartig

STJERNER: Caos strålte både på scenen og etter MGPjr-finalen lørdag kveld. Fra venstre i konfettien: Ariel Ailiis Hammerhaug Storvik, Christina Hilmo Aasen og Oda Marlene Valli. (Foto: Julie Marie Naglestad/NRK) STJERNER: Caos strålte både på scenen og etter MGPjr-finalen lørdag kveld. Fra venstre i konfettien: Ariel Ailiis Hammerhaug Storvik, Christina Hilmo Aasen og Oda Marlene Valli. (Foto: Julie Marie Naglestad/NRK)

– Å stå på den scenen og synge. Og den applausen etterpå. Det va´ gærartig!

De tre Caos-jentene fra Selbu var en av ti finalister i lørdagens MGPjr, og de leverte til gangs foran hundretusenvis av TV-seere. Nå er Christina Hilmo Aasen, Ariel Ailiis Hammerhaug Storvik og Oda Marlene Valli tilbake på skolen i Selbu som store kjendiser.
– Det var en del unger som kom bort til oss og sa at vi hadde vært flinke, sier de tre jentene etter å ha gjort unna første skoledag etter MGPjr-finalen.

Alle var vinnere

Av 1.857 bidrag ble Christina, Ariel og Oda valgt ut blant de ti aller beste, – litt av en prestasjon.
– Vi var vinnere alle som kom til finalen, så vi kunne ikke forvente mer, sier de tre svært så blidspente Selbu-drekin, som sitter igjen med massevis av inntrykk.
– Det var gærartig, slår de fast.
– Hva var aller mest gærartig?
– Å stå på den scenen og synge. Og få den digre applausen etterpå, synes de tre. I salen satt det minst 180 selbygger, som sammen med tusenvis av andre publikummere klappet ivrig og intenst etter deres låt «Aldri gi opp!».
Innsatsen ble selvsagt behørig feiret.
– Det ble et lite party etterpå med pizza og brus sammen med de andre artistene og danserne.

Flere oppdrag

Fra tirsdag til og med lørdag øvde de for fullt i Oslo, og i løpet av fem dager har de tre jentene lært kjempemye om det å stå på scenen og være artister. Det frister tydeligvis til mer, for Caos-karrieren fortsetter.
– Vi skal synge på Tydalsfestivalen og vi skal en tur til Halsen skole, sier de tre.
Etter hvert blir det også mer Caos-musikk, og ikke bare «Aldri gi opp!».
– Vi har noe på gang, men nå har alt handlet om MGPjr, sier de tre.

Forbilder

Caos-jentene har nå selv blitt forbilder for mange unge som elsker å synge og danse. Selv har de litt ulike forbilder, men alt handler om musikk til å bli glad av.
– Forbildet mitt er Henrik Fuglem, sier Oda Marlene Valli. Sambygdingen var frontfigur i Dråkmat som var finalist i MGPjr i 2014 med sangen «Æ ane itj æ». I det siste har han gjort det stort i TV2-sendte The Voice.
Christina Hilmo Aasen liker Michael Jackson, men etter at det har vært skrevet så mye rart om ham i det siste, så har hun Sia som favoritt, mens Ariel Ailiis Hammerhaug Storvik er stor fan av det danske bandet Lukas Graham.

 

Rosenborg Billettpakke

Les forrige sak:
Store dimensjoner både på skiltet og rallycrossbilen. VM-sjef Annette Jensen er glad for initiativet og jobben som Rune Sagen gjør. (Foto: HellRX)
Pynter byen til VM

Rallycross-bilen har parkert ved Hell-skiltet

Close