9 °C Stjørdal, NO
25/05/2019

Cecilia Samartin til Stjørdal

|| Cecilia Samartin besøker Stjørdal tirsdag.||

Tirsdag 26. september kommer Cecilia Samartin til Stjørdal og ARK Torgkvartalet. Der blir det signering av hennes nye roman «Skjønnhet for aske» kl 12. Dette er den eneste signeringen hun rekker i området nord for Trondheim denne gangen, skriver Juritzen Forlag i en pressemelding.

Forfatteren selv ser veldig fram til å være tilbake i Stjørdal.

– Mitt første besøk til Norge for snart ti år siden var en av mitt livs største opplevelser. Hvert besøk etterpå har bare forsterket mitt forhold til Norge, sier den cubansk-amerikanske forfatteren i pressemeldingen.

– Mine norske lesere inspirerer meg til å fortsette å skrive. Jeg føler en sjelelig tilhørighet til dem og jeg gleder meg mer enn noen gang til å komme til Norge, sier Cecilia Samartin.

Cecilia Samartins nye roman «Skjønnhet for aske» handler om tre unge jenter. I en mexicansk småby opplever 15 år gamle Karla at moren forlater henne og hun blir forført av en farlig sjarmerende mann. Lille Sammy blir misbrukt av stefaren, og hun flykter. Barndommen er brått revet bort. I Moldova er 19 år gamle Ines i ferd med å forberede bryllupet sitt når hun brutalt blir kidnappet og revet bort fra sin elskede familie. Alene og redde møtes disse tre jentene i Las Vegas, hvor de kastes inn i en mørk og uhyggelige verden.

Coop Storlien artikkelnivå

«Skjønnhet for aske» er i følge forlaget Cecilia Samartins sterkeste og viktigste skildring av menneskets ubegrensede evne til å lege selv de dypeste sår. Hun har tidligere utgitt syv romaner og er utgitt i 25 land.

Les forrige sak:
||
Forsterket andrelag gikk på stortap

Kvik sjokkåpnet i 4. divisjonskampen mot Stjørdals-Blink 2 og ledet 3-0 […]

Close