12 °C Stjørdal, NO
18/07/2019

Chand med band på sportsbaren

– Vi gleder oss til å komme til Stjørdal

Chand Torsvik spiller i Stjørdal både fredag og lørdag. Chand Torsvik spiller i Stjørdal både fredag og lørdag.

Han vant talentprogrammet X-faktor i 2009, har solgt til gull. Fredag og lørdag kommer Chand med band og spiller hos Sportsbaren i Stjørdal.

Se Chands egen videoreklame for helga her.

– Jeg er ute på en liveturne med bandet. Vi gleder oss til å komme til Stjørdal for å spille på sportsbaren, sier Chand Torsvik.

Først og fremst er han kjent som den aller første vinneren av X-faktor i Norge. Fra å være Namsos´ kanskje mest eksotiske trønderrocker har han etter seieren i 2009 blitt hele Norges Chand. Han har ligget på førsteplass på VG-lista med singelen «Diamanten», solgt til gull med plata «Kongeriket Norge», spilt for 80.000 publikummere på Rådhusplassen i Oslo med VG-lista, turnert rundt det ganske land og fått kulturprisen i hjembyen Namsos.

36-åringen ble født i India, men vokste opp på Spillum like ved Trønderrockens vugge, Namsos. Med musikk som sin store lidenskap skaffet han seg raskt et solid navn i hjembyen, men fra 2009 har han fartet land og strand og spilt for hundretusenvis av konsertpublikummere. Fredag og lørdag blir det intimt, og garantert stor stemning på Stjørdal Sportsbar.

Ren Røros Bestill mobil

Les forrige sak:
Sentrale personer i MDG Stjørdal. Fra venstre: Andrekandidat Adrian Minde, sjuendekandidat Gunnar Einarsve, nåværende kommunestyrerepresentant og femtekandidat Tommy Reinås, styremedlem Gunnar Daniel Fordal, leder og tredjekandidat Lise Rasmussen, toppkandidat Gunnar Uglem og sjettekandidat Pia Sand Gravvold. (Foto: Privat)
Uglem tar over MDG-toppen

Reinås trapper ned til femteplass

Close