-2 °C Stjørdal, NO
15/10/2019

Chat Noir – her kommer vi!

– Nå blir drømmen virkelighet

SISTE FINPUSS: Anne Berit Sivertsen, Tomas Woldseth og Harald Morten Bremseth gjør seg ekstra flid før de skal innta Chat Noir. SISTE FINPUSS: Anne Berit Sivertsen, Tomas Woldseth og Harald Morten Bremseth gjør seg ekstra flid før de skal innta Chat Noir.

Det revyinteresserte ensemblet bak Lånkerevyen har i mange år drømt om revyens storstue Chat Noir og nå er alt klart for forestillingen «Lånkerevyen byr på sæ sjøl».

– Nå blir drømmen virkelighet. Opptreden på Chat Noir kan høres ut som både vanskelig og uoppnåelig, men egentlig er det ganske enkelt, sier Erlend Engan som er en ivrig bidragsyter til Lånkerevyen. Det gjelder ikke minst tekster.

– For når det kommer til stykket, er det faktisk bare å leie Chat Noir for en opptreden, og det har Lånkerevyen gjort. Vår forestilling blir «one night only»; en eneste forestilling. Den vil finne sted neste lørdag, den 13. april klokka 18.30. Totalt vil om lag 40 personer være involvert. Vi gjør dette ganske enkelt fordi vi har lyst på en slik celeber opptreden. Det vi er på jakt etter er en opplevelse for livet som gir oss noe å være stolt av senere. Derfor gleder vi oss til å dele denne opplevelsen med publikum.

– Hvordan er forberedelsene?

– Vi kommer godt forberedt til Chat Noir og har hentet stoff fra tidligere glansnummer som vi tror publikum på Chat Noir vil sette pris på. I de siste 14 dagene har det vært øvelser hver bidige dag. Forberedelsene setter sitt preg på hverdagen da det tenkes forestilling på jobb, i bilen eller under helgavasken. I begynnelsen av denne uka har vi fortsatt hatt øvelser på Trudvang etter ei intens helg. Torsdag i neste uke flytter hele produksjonen ned til Chat Noir for de siste forberedelsene, sier Engan. Forestillingen «Lånkerevyen byr på sæ sjøl» spilles i en sal som har rom for et publikum på 588 personer.

– Da er vi klare for å by på oss sjøl, sier Erlend Engan som forventer et entusiastisk publikum.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
13 forelegg og ett førerkortbeslag ble resultatet av en fartskontroll på E14 onsdag ettermiddag. (Foto: Frank Skaufel)
Fratatt førerkortet på E14

Kjørte 97 i 60-sone

Close