11 °C Stjørdal, NO
14/07/2020

Christina, Ariel og Oda klare for MGPjr-finalen

«Aldri gi opp!» synger jentene foran 15.000 og hele landets TV-seere

«ALDRI GI OPP!»: Ariel, Oda og Christina er CAOS. De mener selvtillit er et viktig tema. (Foto: Ole Kaland/NRK) «ALDRI GI OPP!»: Ariel, Oda og Christina er CAOS. De mener selvtillit er et viktig tema. (Foto: Ole Kaland/NRK)

Jentegruppa Caos fra Selbu er en av ti finalister i selveste Telenor Arena under MGPjr 25. mai. SE OG HØR MUSIKKVIDEOEN TIL CAOS HER!

Christina Hilmo Aasen (12), Ariel Aiilis Hammerhaug Storvik (12) og Oda Marlene Valli (11) er de tre jentene som utgjør Caos. Alle tre jentene synger ved kulturskolen i Selbu.

De har selv skrevet sangen «Aldri gi opp!», som de håper folk har lyst å høre på og som kan gi bedre selvtillit. Det synes de tre jentene er et viktig tema.

I tillegg til å synge er de tre aktive jenter. Ariel Aiilis Hammerhaug Storvik klatrer og spiller håndball og elsker å tegne og male. Oda Marlene Valli spiller fotball og håndball og går på turn og spiller piano, mens Christina Hilmo Aasen går på teater, spiller håndball, og er og veldig glad i å tegne.

Jentene har hatt lyst til å melde seg på MGPjr og har snakket om det lenge.

At de kom gjennom nåløyet til finalen er litt av en prestasjon. Til den 18. utgaven av MGPjr var hele 1.857 låter påmeldt. Det er nesten 1.200 flere enn i fjor.

– Som tidligere år ser vi at de unge er opptatt av nyhetsbildet, både når det gjelder miljøvern, å være god nok og å finne sin plass i verden, sier prosjektleder Eva Rutgerson Bie.

Hun forteller at det i år er mange raske låter, så det blir spennende frem mot den fartsfylte finalen på Telenor Arena 25. mai. Foran 15.000 live publikummere og flere hundre tusen seere på alle NRKs plattformer, skal finalistene framføre sine egne låter som innen finalen er blitt profesjonelt produsert.

Les forrige sak:
ÅRETS HØYDEPUNKT: Jomar Grytbakk har jobbet på spreng for at alt skal bli klart for drømmepåsken.
Campingen venter på drømmepåske-gjestene

- Påsken er høydepunktet for oss. Det blir travle dager, men det er bare kjempetrivelig

Close