7 °C Stjørdal, NO
19/04/2019

«Cora» flytter på gudstjenesten

|| Søndagens gudstjeneste i Stjørdal er flyttet til Stjørdal kirke i Kimen kulturhus. (Foto: Stjørdal kirkelige fellesråd)||
Værnes begravelsesbyrå steindag april

På grunn av ekstremværvarslet flytter vi gudstjenesten fra Værnes kirke til Stjørdal kirke, skriver Stjørdal Menighet i en melding sendt ut lørdag kveld. Gudstjenesten starter i Stjørdal kirke i Kimen kulturhus klokka 13.00.

Også andre aktiviteter er berørt av det ventede uværet. Tydal Skisenter har valgt å stenge anlegget søndag. 

– Med de værmeldingene og rapporter som er for søndagen, har vi bestemt å holde bakken og heisen stengt søndag 7. januar, skriver skisenteret i Tydal på sin Facebook-side.

I Meråker Alpinsenter åpner de anlegget som vanlig på morgenen. De kjører ikke det øverste trekket, men akter å kjøre det som er mulig i nedre deler av anlegget. Kle deg godt. Kanskje blir det ikke så ille som meteorologene sier her hvor vi bor, melder alpinsenteret i Meråker. 

I Hommelvik har de valgt å utsette ett av Trøndelags største barneskirenn noen timer. Starten på Jervskogrennet går først klokka 17.00 søndag ettermiddag på grunn av Cora. 

Coop Storlien artikkelnivå

På den andre siden av riksgrensen er også de svenske myndighetene ute med anbefalinger. Det svenske vegvesenet, Trafikverket, anbefaler folk å la bilen stå på søndag om det er mulig. Togpassasjerer må regne med innstilte avganger og det er trolig at jernbanen mellom Storlien – Östersund – Sundsvall kommer til å bli stengt på grunn av stormen, skriver Östersunds-Posten på nett

De refererer også til länsstyrelsen i Jämtland om at det er stor risiko for at veinettet kommer til å bli påvirket. Eventuelt kommer deler av E14 til å bli stengt, skriver de på sin hjemmeside. 

Les forrige sak:
||
Bemanner alle lensmannskontor søndag

- Politiet i Trøndelag bemanner i morgen (søndag) alle våre lensmannskontor. […]

Close