11 °C Stjørdal, NO
19/06/2021

Header-Bingo-med dato
SparHegra uke 24

Cupthriller mandag

 

Det ligger spennende muligheter både sportslig og økonomisk i det å komme til 1. ordinære runde i NM. Bonusen fra Norges Fotballforbund for å komme gjennom de to kvalifiseringsrundene, har de siste årene vært rundt 50 000 kr. Lagene fra de tre øverste divisjonene kommer også inn da. Lagene som har hjemmekamp får alle inntekter fra billetter og kiosk.

 

De to siste årene har Blink kommet til 2.runde. I fjor ble det tap 1-2 mot Tromsø,  i 2011 ble Ranheim for sterke etter at Blink ledet 2-0.

 

Motstander i 2.kvalikmatch er ikke av det enkle slaget: innsatsfulle Verdal vant begge seriemøtene mot Blink i 2011. I vinterseriefinalen for ett år siden vant derimot Blinkgutta 2-0 hjemme på Nye Blinkbanen. Lagene var i ulike 3.div-avdelinger i fjor.

 

Verdal kom til 2.kvalik etter seier mot Tangmoen. Den satt langt inne. Det måtte ekstraomganger og straffesparkkonkurranse til. Blinkgutta slo Sverresborg 3-0 etter to scoringer av Nedzad Sisic og ett av Marius Augdal.

 

Kampstart 2.påskedag på Nye Blinkbanen er kl. 14. Det åpner for en mulig «dagens dobbel» for de virkelig fotballinteresserte: kl.  18 spilles RBK-Brann på Lerkendal.

Les forrige sak:
Ea. Så mye som disse små menneskene tenderer til å sove, er det lunt med ett aldri så lite gjespebilde.
Små artister på bilder!

  Alle disse nyfødte som er med hos fotografen er mellom […]

Close