13 °C Stjørdal, NO
27/09/2020

– Da fikk jeg litt lommepenger

Raushetspris til hele Blinks «Jegers»

En svært overrasket Knut Erlend Jegersen fikk mandag kveld utdelt raushetsprisen av Gunn Iren Berg Svendsen fra Jobzone.

Det uttalte Blink-profilen Knut Erlend Jegersen etter at han ble tildelt en raushetspris på 10 000 kroner mandag kveld.

– Det er moro å føle at folk verdsetter det man gjør, og jeg prøver å gjøre en samvittighetsfull jobb for klubben. I perioder blir det vel så mye fotball som sivilt arbeid. De få kronene som kommer inn, får jeg inn gjennom å være freelancejournalist. Nå fikk jeg litt lommepenger, sa 43-åringen med et glimt i øyet, like etter at han fikk overrakt en sjekk på 10 000 kroner og blomster fra Gunn Iren Berg Svendsen, daglig leder for Jobzone i Trøndelag.

Jegersen startet som frivillig i Stjørdals-Blink for 23 år siden, og har siden lagt ned mange årsverk som frivillig. For noen år siden fikk han eget kontor på klubbhuset, og det forteller vel det meste hvor viktig han har blitt for klubben.

Vikvang foreslo Jegersen

Da Jobzone i Trøndelag ba om kandidater til årets raushetspris, som er en frivillighetspris for personer som legger ned en innsats utover det vanlige, fant trener Roar Vikvang frem PC-en og forfattet en velbegrunnet søknad for at Jegersen var den riktige kandidaten.

Selv visste hovedpersonen ingenting om utdelingen, som foregikk like etter en treningsøkt for A-laget mandag kveld.

– Det er fortsatt mulig å bli overrasket i egen klubb etter over 20 års innsats for klubben, sa han.

Jegersen er spent på hvordan det går med klubben i sitt hjerte når A-laget skal møte landets nest beste fotballklubber i årets førstedivisjon.

– Med denne stallen tror jeg vi kommer nærmere kvalik enn nedrykk, spår han.

– Svært verdifull

En av de viktigste spillerne for å makte et godt resultat i førstedivisjon, er Mats Lillebo. Superspissen mener Jegersen fortjente oppmerksomheten.

– Han er uvurderlig for klubben, og det laget har fått til hadde vært vanskelig uten ham. Jegersen er svært verdifull for klubben, sier Lillebo.

Under utdelingen understreket Gunn Iren Berg Svendsen nettopp det Lillebo mener.

– Alle i klubben verdsetter det han gjør for barn, unge og voksne, og Knut Erlend har et engasjement som gjør at det går an å drive klubben på denne måten. Han er en sann ildsjel som må til for at guttene skal prestere, sa hun.

Les forrige sak:
Russen vil gjøre et ekstra stort krafttak mot kreft

Nå ønsker de seg rekordmange bøssebærere

Close