12 °C Stjørdal, NO
17/09/2021

Spar Hegra uke 37
Header-Bingo-med dato

– Da vi ble tilbudt en gunstig beliggenhet, valgte vi å satse

Startet nylig ny butikk i et tøft marked

Marie Sollihaug, Nina Johanne Alstad og Rune Kristiansen tilbyr løsninger for kjøkken, baderom, garderobe og hvitevarer på Sjøsiden. Marie Sollihaug, Nina Johanne Alstad og Rune Kristiansen tilbyr løsninger for kjøkken, baderom, garderobe og hvitevarer på Sjøsiden.

En ny kjøkkenbutikk startet opp for fire uker siden på Sjøsiden i Stjørdal.

Kvik-butikken tilbyr kjøkkenløsninger, innredninger til baderom og garderobe. Daglig leder Rune Kristiansen hos Kvik på Sjøsiden, sier responsen allerede fra åpning har vært god. Fra tidligere er Kvik etablert ved Tillertorget og på Lade i Trondheim.

– Vi var i tenkeboksen en stund før beslutningen om etablering i Stjørdal ble tatt. Da vi ble tilbudt en gunstig beliggenhet i 2. etasje på Sjøsiden, valgte vi å satse fullt ut på etablering i Stjørdal. Værnesregionen generelt er et spennende marked, sier Rune Kristiansen som er ansvarlig for alle tre avdelinger hos Kvik.

– Hva kan dere tilby kunder på utkikk etter fornyelser i bolig eller hytte?

– Hos oss er kundene våre gjester, og vi bistår gjerne med forslag til løsninger basert på produktutvalget vårt. Ved mottatt målgivning til nytt kjøkken, bad eller garderobe, foreslår vi i samråd med gjestene praktiske løsninger. Vi har flere modeller å velge blant, sier Rune Kristiansen, Marie Sollihaug og Nina Johanne Alstad hos Kvik på Sjøsiden.

- Hos oss er kundene våre gjester, sier daglig leder Rune Kristiansen hos Kvik som ligger i 2. etasje på Sjøsiden.
– Hos oss er kundene våre gjester, sier daglig leder Rune Kristiansen hos Kvik som ligger i 2. etasje på Sjøsiden.
Utnytter plassen

Dansk design kjennetegner Kvik sine løsninger i markedet. Blant skap, skuffer, benkeplater, hvitevarer og innredning generelt er det mye å velge iblant.

– Er det spesielle trender som etterspørres for tiden?

– Mange spør nå etter åpne løsninger og fargene sort-koksgrå, men også hvit og valgfrie farger dominerer. Benkeplater kan leveres i heltre fra ulike sorter treverk eller i kunstmateriale. Når det gjelder fronter og dører, ser vi at integrerte håndtak er populært. Vi bruker å si at kjøkken skal tilpasses matlaging og lagring, sier Nina Johanne Alstad og Marie Sollihaug.

Nina Johanne Alstad og Rune kristiansen ved en praktisk og enkel løsning for badet.
Nina Johanne Alstad og Rune kristiansen ved en praktisk og enkel løsning for badet.
Symmetri i farger og fronter

Kvik på Sjøsiden opplever at kundene som er på utkikk etter fornyelser velger symmetri i farge og skrogvalg for kjøkken, bad og garderobe.

– Frontene kan variere noe, men fargevalgene følger gjerne hverandre i hvert rom, sier Kristiansen, som tilbyr 25 års garanti på bevegelige deler.

På miljøfronten tar Kvik mål av seg å bli Co2-nøytrale i 2022.

– Vi har redusert vårt klimaavtrykk vesentlig allerede og lager nå resirkulerbare fronter. Våre danske leverandører strekker seg langt for å bli en klimavinner. Med XL- og XXL-dybde i skrog, reduseres behovene for overskap. Vi ser også en trend der overskap velges bort i større grad nå. Om overskap er ønsket, tilbyr vi selvfølgelig det som gjestene våre ønsker, sier Rune Kristiansen.

Les forrige sak:
Slik vil to tredjedeler av representantene i kommunestyret bygge ny skole i Meråker. (Illustrasjon: Meråker kommune).
Flertall for ny skole

14 stemte ja - 7 stemte nei

Close