-7 °C Stjørdal, NO
27/02/2020

Dag Ingebrigtsen til Uptown

Lørdag braker det løs på Uptown med Selveste Dag Ingebrigtsen fra the Kids! Lokalhelten Roar Nygård fra Det Store Korslaget kommer også på en gjeste opptreden sammen med Dag!

 

Dag platedebuterte i 1977 med undergroundgruppa “SUBWAY SUCK”, og fikk sitt store gjennombrudd i “THE KIDS” med Hun er forelska i lærer’n i 1980.I 1982 startet han hardrockgruppa “TNT” som også fikk stor internasjonal oppmerksomhet. Mr. Ingebrigtsen er mannen bak juleshowet “The Grønne Glitrende 3 & DAG” som har herjet kongeriket hver jul siden 1986.

 

Fra 1989 og utover ‘90 årene toppet Dag Ingebrigtsen hitlistene sammen Rockegruppa “TinDrum” med låter som bl.a. Drums of war, I love to love og I was made for Rock’n Roll. Etter flere år med akustisk duo har endelig Mr. Ingebrigtsen tatt steget og utvidet til band igjen og det er ikke hviken som helst besetning som i helgen gjester Stjørdal, for med seg på scenen har han med seg ingen ringere enn: Mick Morken og Erik Eriksen. Kjente og kjære sanger fra Ingebrigtsen’s karriere med høy allsangfaktor blir fremført med en dristighet vi aldri har hørt maken til.

 

Her blir det fullt kjør fra første sekund og til og med pressen har falt for konseptet og Harstad Tidene ga terningkast 6 etter konserten i Harstad.Dag Ingebrigtsen har mottatt “Adresseavisens Hedersrose” bl.a. fordi han har vært et midtpunkt i Trøndersk popliv i over 20 år, og for sin totale dedikasjon og helhjertede innsats for musikkbransjen generelt.

 

På NRK’s programserie Norsk Rock’s historie var Dag en av de største atraksjonene og han ble kåret til beste trener i programserien «Lyden av Lørdag» omtrent på samme tid fikk han sin siste nr. 1 hit med låten «Kyss mæ’ godnatt» 2011 blir et stort år for Dag, og i januar var han å se som korleder i «Det store korslaget» på TV2 med sitt «TEAM DAG»

 

Dag Ingebrigtsen & co.har mange trofaste fans over hele landet som til nå kun har opplevd sine helter på TV, derfor er det spesielt velkommen når en av landets største rockepersonligheter byr på nærkontakt på Uptown bar, lørdag den 14.mai.

Les forrige sak:
Han tar hagearbeidet for deg!

  Nils Magnus Killingberg, som står bak nyetablert enmannsfirma Killingbergs Transport […]

Close