Daglige varer hos landbrukslaget

|| Daglig leder og butikksjef hos Skatval Landbrukslag, Morten Hedstein kan nå tilby kjøledisker med meierivarer og dagligvarer. Juice, melk, yoghurt, risgrøt, pålegg og mye mere er på gang i butikken i Skatval sentrum som har økt omsetningen med 50 prosent.||

Skatval Landbrukslag har nå kjøleskap med meieriprodukter, risgrøt, brus og juice. Etter at Prix-butikken ble revet har tilbudet hos landbrukslaget blitt populært.

På Skatval har siden juletider i fjor kundene møtt en stengt butikk. Etter at rivningsarbeid startet ser det ut til at Extra-butikken får lengre byggetid med åpning trolig ved årsskiftet 2018-2019. Da er det fint at Skatval Landbrukslag tilbyr kundene noen dagligvarer i deres butikk. Daglig leder hos Skatval Landbrukslag, Morten Hedstein har nå tre store kjøleskap fulle av meieriprodukter. Melk, fløte, appelsinjuice, yoghurt og andre typer juice. Butikken tilbyr risgrøt og pålegg for salg med planer om utvidet salg av dagligvarer fra flere Gilde-produkter.

– Dette ekstra tilbudet har blitt veldig populært hos oss. Vi har blant annet kunder fra Skatval Bosenter og fra skolen i nærheten. Etter hvert har også mange husstander oppdaget våre populære spiselige- eller drikkeprodukter, sier Morten Hedstein. Kjølediskene fra Tine har også noe pålegg, go morgen yoghurt og mineralvann. Landbrukslaget har også produkter av iskrem fra Diplom is.

– Økt vareutvalg gir kanskje økt omsetning på Skatval?

– Vi har siden utvidelsene i 2016 hatt en fordobling av omsetning i butikken året 2017. Skatval Landbrukslag har en butikk med et variert vareutvalg. Våre rengjøringsprodukter er populære, vi har mat for katt og hund. Villfuglenes mat selger vi også som solsikkefrø og meiseboller. Når våren og våronna nærmer seg er det i hovedsak lokale og regionale landbruksaktører som gir økt omsetning.

– Landbrukslaget opplever en ny vår. Nå også med dagligvarer og tjenesten postutlevering har pågått lenge. Er det travle dager hos dere i sentrum på Skatval?

– Det er skikkelig artig med økende omsetning og flere kunder innom butikken. Noen skal også ha tak i historielagets populære historiebøker og blader som vi selger her. Vi har også kortene hos blomsterfondet hvor man kan støtte arbeidet på kirkegården. Papir til husholdning og hageprodukter som spader, river, koster, hakker, spett og ikke minst såmidler har vi et rikt utvalg av. Legg turen innom oss og opplev mangfoldet i butikken. Rett ved i samme «hus» treffes de hyggelige regnskapsfolka. Skatval Landbrukslag er i gledelig vekst og ser frem mot vår og sommer, sier daglig leder Morten Hedstein. Nå også med dagligvarer i butikken.

Les forrige sak:
||
Går for nye stafett-medaljer

Varden Meråker tok gull både i dame- og herrestafetten under første […]

Close