2 °C Stjordal, NO
16/02/2020

Dans fra øverste hylle til Kimen

Carte Blanche med rykende fersk forestilling

"Know Hows" med Carte Blanche kommer til Kimen i mars. «Know Hows» med Carte Blanche kommer til Kimen i mars.
Hellsenteret140220Mobil

Norges Nasjonale Kompani for Samtidsdans, Carte Blanche, kommer med sin rykende ferske forestilling «Know Hows» til Kimen 20. mars.

– Her har du mulighet til å se dans av ypperste merke med utøvere fra hele verden. Stjørdal har et stort og rikt dansemiljø, og her vil det være masse inspirasjon å hente, uttaler markedsansvarlig Lene Fjellstad i Kimen.

Snekker’n Boligmesse

Dansekompaniet uttaler følgende om sin nye forestilling:
Inspirert av superhelter og helt vanlige supermennesker utforsker koreografene Kristin Ryg Helgebostad og Ingeleiv Berstad hva spisskompetanse kan være. For barn av 80-tallet har verden vært et forbausende trygt og stabilt sted, men glansbildet slår sprekker, grunnen begynner å riste. I «Know Hows» skapes et landskap der ulike lag av estetikker, historier og framtidsutsikter blandes sammen og skaper et univers i spenningsfeltet mellom kollaps og håp. Gammel kunnskap og nye ferdigheter kan gå fra å være unyttig til nyttig på et øyeblikk. Begreper om hva som er normalt oppløses og utvides i et alle tiders show hvor spillereglene stadig er i endring og superkrefter kan oppstå.

Les forrige sak:
Disse tre er forhåndskumulert på Høyre-lista i Malvik før valget. Fra høyre: Eva Lundemo, Frank Arne Hammer og Fritz Olav Bade.
De skal utfordre Ap-ordføreren

Nominasjonskomiteen har sagt sitt

Close