10 °C Stjørdal, NO
25/05/2019

Danselek med mini-dansere

|| ||

Og mens ivrige foreldre måtte stå «på gangen» så var det full fart inne i salen. Det er best slik for det blir veldig vanskelig for barna å holde konsentrasjonen hvis mor eller far skal «imponeres» hele tiden.

Det er ikke så lett å holde styr på en såpass stor gjeng med barn i denne alderen sier trenerne, Tuva Vik Byberg og Ole Andreas Moksnes Men godt assistert av hovedtrener og pedagog Hanne Vik Børseth så går det veldig bra.

Og at barna setter pris på «trenerne» sine skal være sikkert; det er stor stas å leie treneren i hånda når dansen tilsier det.

Mange grupper

Klubben har grupper for alle aldre fra 4 år og oppover. De øvrige gruppene er Barn 9-12 år, Ungdom og Voksen. Til sammen deltar nærmere 50 personer på danseaktivitetene i klubben.

World Masters i Ljubljana

Mange av barna fulgte nok spent med på at trenerne deltok i World Masters i Slovenia på lørdag. Tuva og Ole Andreas gjorde en flott innsats og ble nr 15 av 48 deltagende par. De ble slått ut i knockout-utslagning i kvartfinalen.
De startet å danse sammen i høst så dette er et bra resultat. Det blir spennende å følge dem videre for vi vet at de har satt seg høye mål.

Coop Storlien artikkelnivå

Klubbmesterskap

Kommende søndag arrangerer klubben sitt klubbmesterskap på Stokkan. Da kan man oppleve mye fin dansing. Det ryktes at noen av gruppene trener til et show for å vise fram alt de har lært.
Her er alle velkomne til å ta seg en kopp kaffe eller brus mens man ser på dansen.

Les forrige sak:
||
-Ta sjansen mens dere har den

Etter videregående opplæring har ungdommer mange ulike muligheter. De kan blant […]

Close