-1 °C Stjordal, NO
18/01/2020

De fleste evakuerte har flyttet ut fra hotellet

Kommunen har trappet ned krisehjelpen

De 23 evakuerte ble fraktet til Scandic Hell. Nå har de fleste av de evakuerte fra de åtte leilighetene flyttet til slekt og venner. De 23 evakuerte ble fraktet til Scandic Hell. Nå har de fleste av de evakuerte fra de åtte leilighetene flyttet til slekt og venner.

De aller fleste av de 23 evakuerte etter brannen i Moheim-bygget natt til fredag har flyttet hjem til slekt og venner i løpet av fredagen.

– Pr. nå så er det to av de evakuerte som fortsatt er på Scandic Hell, forteller beredskapsrådgiver Per Martin Øfsti i Stjørdal kommune fredag kveld.

Øfsti har sammen med varaordfører Ole Hermod Sandvik, fungerende rådmann Albert Verhagen og virksomhetsleder Åse Slind håndtert situasjonen fra kommunens side fredag. Beredskapen til kommunen ble trappet ned utover fredagen, men Per Martin Øfsti er godt fornøyd med måten både de involverte og alle rundt har håndtert den dramatiske situasjonen.

– Hotellet har bistått oss på en god måte, og det samme har Røde Kors. De har vært til stede med mannskap hele fredagen, sier Per Martin Øfsti.

Les forrige sak:
Mopedfører mistenkt for fyllekjøring

Mann i 20-årene stanset av politiet

Close