11 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

De første festivalartistene er sluppet

Artister som garanterer stor stemning

Festivalsjef Kenneth Mjøsund kan nå fortelle om noen av artistene som spiller under Sommerfestivalen i Selbu. (Foto: Bjørn Helge Larsen) Festivalsjef Kenneth Mjøsund kan nå fortelle om noen av artistene som spiller under Sommerfestivalen i Selbu. (Foto: Bjørn Helge Larsen)

Stemningen blir garantert høy. Det viser det første artistslippet i comeback-sesongen til Sommerfestivalen i Selbu.

Sommerfestivalen har hentet inn selveste Alex Rosén som partygeneral og konferansier. Rosén skal sy sammen Norges beste fest, men får solid stemningshjelp fra bandene på scenen. Trønderheltene Sie Gubba står høyt oppe på plakaten, og det gjør også livefavorittene Vassendgutane. Legendariske Rednex, mest kjent for «Cotton Eye Joe» kommer og det samme gjør Vidar Villa, Tix, Luxus Leverpostei, Dirty Deeks og Stig Nergård & The Melody Market.

Her ser du promo-videoen for det første artistslippet!

Og fortsatt er ikke festivalsjef Kenneth Mjøsund ferdig med artistbookingen til festen som foregår 12. og 13. juli. Mjøsund forventer ikke besøkstall som i glansdagene, men har et håp om at festivalen skal vise seg å bli populær igjen.

– Vi går ut litt forsiktig. Selger vi 1.800 billetter går vi i null, sier Mjøsund.

Les forrige sak:
MAGISK TRENING: Skatval Skolemusikk bruker kvelder og helger under ledelse av Ronny Farsund til å trene til «Musikk og magi».
Mikser musikk og magi

Skatval Skolemusikk tar med seg TV-kjendisen Rune Carlsen på årets storsatsing

Close