-6 °C Stjørdal, NO
27/02/2020

De gode idéene

Frosta ligger veldig sentralt plassert. Det ser vi på alle unge som vil flytte tilbake til Frosta, men finner seg i å arbeide utenfor bygda. Vi må bli enda flinkere til å markedsføre vår sentrale beliggenhet. Det for store muligheter, sier ordfører Johan Petter Skogseth.


–  Derfor vil jeg med stor respekt lytte til andre og ikke minst opposisjonen. Med et godt politisk klima kan vi nå resultater. Jeg hadde min første arbeidsdag mandag 10. oktober og ledet formannskapsmøtet neste dag som debut. Det gikk fint, sier Skogseth som er valgt til ordfører med støtte fra Ap, SV og KrF. 

 

–  For første gang i livet går jeg til arbeid på Frosta, sier Skogseth oppvokst i Surnadal og med fartstid fra Trondheim før han flyttet til foreldrenes hjembygd Frosta i 1999: – Men jeg fortsatt å arbeide først i Trondheim og siden 2005 for HINT på Levanger. Tida i bilen blir utnyttet. Jeg er nå glad for å ha base på Frosta.

 

–  Jeg går til oppgaven med stor ydmykhet og skal lære årshjulet, sier Skogseth som i utgangspunktet takket nei til topplass på lista for å gjøre ferdig mastergraden. Men velgernes dom og nye politiske aktører plasserte han i ordførerstolen:

 

– Jeg skal utføre en jobb til beste for Frosta som bygger på rike tradisjoner. Det var veldig spennende at (min forgjenger) Frode (Revhaug) rettet oppmerksomheten mot Frostating. Vi har en stolt historie å ta vare på. Ellers håper jeg å ta del i diskusjoner med næringslivet der spørsmålet om nye arbeidsplasser alltid er aktuelt. Kommunen kan formidle kontakter og være pådrivere, sier ordføreren som går til jobben uten politisk fartstid:

 

–  Men jeg har fulgt godt med og deltatt i mye frivillig arbeid. Da treffer du mange mennesker. Frosta står sterkt som jordbruksprodusent. Vi har store muligheter i forhold til turisme. Det er spennende å være med på veien videre, sier Skogseth som setter pris på å ha rutinerte Ola Aursand (A) ved sin side som varaordfører:

 

–  Han kjenner det politiske livet. Jeg gleder meg til oppgaven og ser fram til å møte samarbeidspartnerne i Værnesregionen, sier Johan Petter Skogseth.

 

 

 


Les forrige sak:
Too Far Gone består av 5 dyktige musikere fra Trøndelag: Børge Rømma (vokal), Magne Kolstrøm (bass), Roar Øien (steelgitar), Ola Buan Øien (gitar), Anders Stensås (trommer)
Too Far Gone til Uptown

Too Far Gone er omtalt som Norges beste countryrock-band, og slo […]

Close