2 °C Stjørdal, NO
17/10/2021

XC60
XC90
Header-Bingo-uten dato
XC40

De har vært i drift i over ti år. Nå har de kjøpt eget lokale

– Det å ha eget lokale, at det hele tiden er klart til selskap og at man selv vet hva som foregår og har full kontroll, det blir befriende.

Denne uken kunne Walberg Selskapsmat annonsere at de har anskaffet seg eget lokale, da de nå har kjøpt opp Hegramo Kafe.

Eier Rune Walberg og medeier Thomas Hoven er positiv til forandringen.

– Dette blir første gangen vi eier lokalet selv. Det å ha eget lokale, at det hele tiden er klart til selskap og at man selv vet hva som foregår og har full kontroll, det blir befriende. Vi får økt kapasiteten vår betraktelig, sier Walberg.

Til tross for at selskapet har vært i drift i over ti år blir dette første gang selskapet har eget lokale.

– Tidligere har vi driftet kjøkkenet, så har noen andre hatt hovedansvaret for utleie av lokale. Nå får vi hele settingen selv. Vi har prøvd å kjøre litt «fine dining» med biffaften og eksplosive ting, og det tenker vi å rendyrke her, forklarer han.

Forberedelser

Walberg forteller videre at stedet er som skapt for det selskapet driver med, og at det nå kun mangler litt vasking og å fli opp.

– Vi holder på å tømme kjøkkenet og kommer til å gjøre noen oppgraderinger der. Det tar vi før vi kommer ordentlig i gang.

De regner med å være i gang igjen for fullt om to ukers tid, og kalenderen for de neste månedene har allerede begynt å fylle opp.

– Det begynner å bli halvfullt i november og desember nå. Det er ikke så verst. Slik det er nå for tiden får vi flere henvendelser hver dag. Det var en som spurte meg om vi begynner å bli fullbooket. Da svarte jeg at det skal mye til før vi blir fullbooket, smiler Walberg.

Eksplosiv oppgang

Som følge av gjenåpningen av samfunnet etter pandemien forklarer eierne at antall leveranser har eksplodert og økt kraftig.

– Nå er det plutselig samlinger på 30 til 100 stykker igjen. Det var litt uvant da vi skulle legge opp mat for de første selskapene. Oi, dette var mye, tenkte vi. Det var uvant, sier Walberg.

– Vi har hatt flere forespørsler på opp mot 150 stykker til julebord, legger Hoven til.

Stor interesse

Tilbakemeldingene de har mottatt har også vært positiv.

– Responsen via Facebook og meldinger viser at det er veldig stor interesse, og at folk er takknemlig for at det skjer noe. Hva det bringer i fremtiden får vi se. Fokuset nå er å komme inn, sier Walberg.

Les forrige sak:
E6-tunnel skulle være stengt over helgen. Nå gir de kontrabeskjed

Close