-2 °C Stjørdal, NO
07/03/2021

Maxus-endelig1
Header-Bingo-med dato
SparHegra uke 10

De nærmeste ukene vil bensinstasjonen få en kraftig oppgradering

– Målet er å øke spesielt på mat og bilvask slik at vi kan ansette flere

I løpet av noen uker kommer Jan Petter Bjørneviks bensinstasjon i Meråker til å få et helt nytt uttrykk. I løpet av noen uker kommer Jan Petter Bjørneviks bensinstasjon i Meråker til å få et helt nytt uttrykk.

Bensinstasjonen i Meråker vil i løpet av noen uker gjennomgå et voldsomt løft.

Ved nyttår tok Jan Petter Bjørnevik over Best-stasjonen i Meråker sentrum. I løpet av noen uker kommer bensinstasjonen til å gjennomgå en kraftig oppgradering.

– Vi skal inn med Best-kjedens pizzakonsept, og akkurat nå holder vi på å ordne et eget rom til bespisning, sier Bjørnevik, som også eier og driver Best-stasjonen i Hegra.

Ny bilvaskemaskin

Det betyr at bensinbutikken får en separat spiseavdeling, ny disklinje og i tillegg skal både selve bensinstasjonsbygget og taket over drivstoffpumpene få ny profilering. Men de er bare noe av det som er blitt endret siden nyttår.

– Drivstofftaket er blitt skiftet og utvidet, og vi har fått inn en ny bilvaskemaskin. Målet er at vi skal selge mer mat og få økt omsetningen på bilvaskemaskinen, sier han.

Inne i dette gamle kontorrommet, jobbes det nå på spreng med å tilrettelegge for bespisning. Jan Petter Bjørnevik tror pizzakonseptet som de snart skal starte opp med blir tatt godt imot.
Inne i dette gamle kontorrommet, jobbes det nå på spreng med å tilrettelegge for bespisning. Jan Petter Bjørnevik tror pizzakonseptet som de snart skal starte opp med blir tatt godt imot.

Bjørnevik bruker en stille periode for å få alt klart til høysesongen.

– De to ukene etter vinterferien kommer til å bli hektiske for å få alt klart før påske. I tillegg ønsker vi å være ferdig med ombyggingen til at alt igjen er blitt normalisert etter pandemien. Da forventer vi økt trafikk både lokalt, blant hytteeierne og alle dem som reiser over til Sverige, sier han, og legger til:

– Det skal bli spennende å se når vi blir ferdige. Vi får nå et litt annet uttrykk enn tidligere.

Kan bli flere ansatte

I dag jobber det åtte-ni personer ved bensinstasjonen som frem til koronaåret årlig omsatte for noen og tretti millioner kroner. I fremtiden er målet å skape flere arbeidsplasser.

– Oppgraderingen av stasjonen vil bidra til å sikre dem som allerede er sysselsatte mer jobb, men målet er å øke spesielt på mat og bilvask slik at vi kan ansette flere, sier Bjørnevik.

Hva opprustningen av bensinstasjonen vil koste, vil ikke den nye eieren ut med.

– Det koster litt for mye, men vi satser ikke mer enn det vi tror vi klarer. Samtidig gjør vi mye selv, og forsøker å finne løsninger som ikke koster mer enn det må, sier han.

Les forrige sak:
Rune Sagen (50) fra Hell skal også denne våren koordinere ryddeaksjonen langs fjorden i Stjørdal.
Nå er ryddedatoen klar

Rune Sagen (50) skal også i år koordinere strandryddedagen

Close