6 °C Stjørdal, NO
17/09/2021

Spar Hegra uke 37
Header-Bingo-med dato

De siste tre årene har pilene kun pekt oppover for firmaet

– Men det har aldri vært et mål for oss å vokse fort, sier salgslederen

Salgsleder Stig Hovdal i Frosta Bobil & Caravan har all grunn til å smile etter en lovende start på sesongen. Salgsleder Stig Hovdal i Frosta Bobil & Caravan har all grunn til å smile etter en lovende start på sesongen.

Det fortsetter å se lyst ut for Frosta Bobil & Caravan AS, som så langt har hatt en strålende sesong.

– Sesongen har vært i overkant av en normal sesong, smiler salgsleder ved Frosta Bobil & Caravan AS, Stig Hovdal.

Ifølge salgslederen har den gode økningen flere årsaker, men han understreker at det ikke er covid-19 pandemien alene som står for oppgangen i bransjen.

– Vi så og merket en kraftig oppgang allerede i 2019, det tror jeg også mange andre i bransjen opplevde. De siste tre årene har vært noen gode år, og vi regner egentlig med at tiden fremover også blir bra. Folk slutter ikke å dra på camping, selv om de kan dra på en sydentur i ny og ned, fortsetter Hovdal.

Flere til Spania

Han tror vi i mye større grad vil se norske bobil og campingvognturister på ferie i Sverige, Danmark og videre nedover Europa i fremtiden.

– Flere vil nok oppdage at det går an å reise lengre med bobil eller campingvogn, vi ser det spesielt blant yngre barnefamilier i 35 til 40-årsalderen. Det er allerede en del som har kjørt ned til Spania og feriert der, det tror jeg fort kan bli mer populært i fremtiden, forklarer Hovdal.

Selv om de har opplevd vekst de siste årene, forteller Stig Hovdal at det viktigste målet er fornøyde kunder.
Selv om de har opplevd vekst de siste årene, forteller Stig Hovdal at det viktigste målet er fornøyde kunder.
Jevn vekst

Hovdal sier at de har solgt mer en vanlig de siste årene, men det at det største trykket kommer fra økende besøk i verkstedet.

– De som allerede har bobil eller campingvogn har begynt å bruke den oftere, men før de tar den ut på veien, ønsker de å sjekke at vogna er i orden, sier han.

Frosta Bobil & Caravan har vokst mye den siste tiden. For noen år siden åpnet de avdeling i Ålen og like før jul kjøpte de opp Stjørdal Caravan.

– Vi har vært i vekst hele tiden, og det har aldri vært et mål for oss å vokse fort. Det ble naturlig at vi laget en avdeling i Ålen da vi kjøpte Ålen Caravan, og vi kjøpte Stjørdal Caravan og Fritid for å sikre oss agenturene blant annet, opplyser Hovdal.

Han presiserer at de også så et stort potensial i plasseringen til sistnevnte, som også er noe av årsaken til oppkjøpet.

– Vi har lyst til å utvikle og satse på plassen fremover. Det skjer mye der nå med utbygging av nye veier og omgjøringer. Når alt det er ferdig, tror vi Stav blir en av de beste plassene å selge bobil i hele Midt-Norge.

Kunden i sentrum

Hovdal understreker at selv om de siste årene har bestått av god økning og vekst, er bedriftens hovedmål å rette oppmerksomhet mot kunden.

– Selv om vi selvfølgelig ønsker å gjøre noen gode handler, er vårt største fokus på at kunden skal være fornøyd. Vi vil bygge et godt forhold til kunden, det betyr veldig mye for oss. Kundene våre kommer hit fordi vi gjør en god jobb og de er fornøyde med oss.

Han forteller at han gjerne setter seg ned og bruker tid på kunden, tar en god prat og serverer kaffe og wienerbrød fra nabobakeriet Arntzen.

– Jeg tror det betyr mye for kundene våre at vi har en god kontakt. Det tar tid å bygge tillit, og når du først har fått den, må den opprettholdes. Men klarer man det, har man kunder i mange år. Vi er kjempeglade for tilbakemeldingene vi får av kundene våre, understreker Hovdal.

Les forrige sak:
Naboene til skytefelt må tåle mer

Forsvaret vil øke aktiviteten og stasjonere mer personell i leiren på Værnes

Close