2 °C Stjørdal, NO
09/04/2020

Debatt: Vil fortsatt ha parkering i Storvika

Leserinnlegg fra leder Jon-Anders Myrvang i Stjørdal eldreråd

Besøket har vært stort på solskinnsdagene i Storvika. Nå ønsker eldrerådet at det fortsatt blir lagt til rette for parkering i Storvika. (Foto: Åge Sjølstad) Besøket har vært stort på solskinnsdagene i Storvika. Nå ønsker eldrerådet at det fortsatt blir lagt til rette for parkering i Storvika. (Foto: Åge Sjølstad)

Eldrerådets leder har skrevet følgende innlegg:

Adkomsten med kjøretøy til Storvika planlegges å foregå via industriområdet på Sutterøa. Kommunen opparbeider ny parkeringsplass. For beboerne langs den gamle Storvikavegen blir det godt å slippe trafikken og støvet.
Et bilfritt Storvika kan bli veldig idyllisk, men vil medføre store praktiske vansker. Bevegelseshemmede skal kunne transporteres til Storvika, men bilen må kjøres tilbake, til den nye parkeringsplassen på Sutterøa. Når oppholdet i Storvika avsluttes, kan den bevegelseshemmede hentes. Dette betyr dobbel trafikkbelastning på strekningen. For funksjonsfriske avsluttes kjøreturen på parkeringsplassen; utstyr og småunger må bæres begge veier – ganske langt.
Det er viktig at det fortsatt blir et rimelig stort parkeringsområde i Storvika. Når plassen på fine sommerdager og spesielle arrangementer er oppfylt, kan publikum henvises til den nye på Sutterøa.

Jon-Anders Myrvang

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Leder Stjørdal eldreråd

Les forrige sak:
Sør-Trøndelag tingrett. (Illustrasjonsfoto)
Røyket hasj før han kjørte på «svenskhandel»

Politiet fant marihuanaplanter da de ransaket boligen

Close