17 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Debut på kunstkafe til helga

| |

Suksessen med den koselige kunstkafeen i Lokstallen videreføres. Førstkommende helg er det på nytt mange fine kunstuttrykk på plass. I tillegg til kjente fjes bak og foran staffeliene, skal denne gang Kristin etter mange år på Ørlandet stille ut med egen debut i Lokstallen.

–        Jeg er litt støyflyktning jeg skjønner du, sier en smilende Kristin som vokste opp på enden av flystripa på Værnes som ung. Ved Værnesbranden og Sandfærhus lekte hun i fjæra før utvidelser av flyplassen, og familien måtte forlate husene. Som voksen flyttet hun i hus på enden av flystripa på Ørlandet i stedet. Her skal det som kjent bli ny kampflybase, og Kristin har på nytt måtte forlate et trygt bosted på grunn av fly og luftfart.

–        Nå er jeg blitt «lånkbygg», sier Kristin og gleder seg til en flyvende start på kunstutstillingen i Stjørdal. Damen som eier og kjører Harley Davidson gir gass når det gjelder fargevalg på sine bilder også. Lise Sivertsen skal denne gang ikke delta, men røper at det blir glasskunst og speilkunst fra Meråker denne helga i Lokstallen. Kristin har benyttet teknikker med talg i sine figurative kunstverk og bilder. Vi har sett noen av verkene hennes, og lar oss imponere!

Legg turen til salgsutstillingen i Lokstallen oppfordrer de to. Lørdag er det åpning fra 10.00 til 16.00. Søndag fra 12.00 til 16.00.

Les forrige sak:
|
Lånkebanen får VM i rallycross

Mandag denne uka ble det klart at arrangørene av tidligere års […]

Close