11 °C Stjørdal, NO
20/05/2019

Debutanter sikret sikker seier

Motstanderne drar ned tempoet, men unge SHK-jenter holdt hodet kaldt

Emma Daling ble toppscorer mot NTNUI. (Arkivfoto) Emma Daling ble toppscorer mot NTNUI. (Arkivfoto)

– Blandede prestasjoner, men sterk avslutning ga en sikker seier, sier SHK-trener Björn Blomquist etter at laget sikret sin andre seier på to mulige i kvinnenes 3. divisjon.

Heimdal ble til slutt slått 26-18 hjemme i Stjørdalshallen etter at det sto 15-9 til pause.

– Det var sikkert mange som hadde synspunkter på en del av det som ble prestert. Da må man huske på at sju av elleve spillere i prinsippet er debutanter i 3. divisjon og møter et lag med mange rutinerte spillere. De er ikke så kjappe, men spilte på erfaring og smarthet, sier Blomquist.

Mange av motstanderlagene til SHK ønsker å dempe tempoet i spillet og spille lange angrep ettersom de kjenner styrkene til «Blommans» SHK.

– De vi møter i denne serien vil ikke ha tempo fordi de vet at der er vi sterke. Mange lange angrep og framprovosere utålmodighet er planen hos mange av våre motstandere, sier Blomquist.

SHKs lag mot Heimdal: Marin Sønstebø, Mia Kristin Horgøien (3), Line Sundsby Hovdal (4), Karen Viktoria Waade, Helle Rømo Granbom (1), Thea Listou (3), Siri Berbu (3), Live Sønstebø (3), Emma Daling (4), Vilde Olsen Kulsetås (1), Marte Marie Sparby (4).

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
En elghund er savnet i Flora. Dette er et illustrasjonsfoto.
Elghund på villspor

Halehøs hund savnet

Close