-7 °C Stjørdal, NO
30/11/2021

Spar Hegra uke 48
Header-Bingo-med dato

Deler opp handledagen etter hytteadressen

Butikksjefen gleder seg til å se hyttebeboerne igjen

Joker-sjefen i Stugudal, An-Magritt Morset Hegstad, er veldig glad for å få hyttekunder inn i butikken igjen. (Foto: Privat)

Det ventes storinnrykk i enkelte hyttestrøk i helga, og hos Joker Stugudal åpner de butikken ekstra lenge og på en spesiell måte i helga.

– Vi er kjempeglade for at hyttebeboerne kommer tilbake til Stugudal og til butikken vår, sier en strålende fornøyd butikksjef An-Magritt Morset Hegstad.

Nå håper hun mange av hyttebeboerne kommer til bygda og ikke minst til butikken. I den forbindelse har Joker Stugudal utvidet åpningstiden i helgen og de har laget en «handleplan» der de ønsker beboerne i de ulike hyttefeltene velkommen til ulike tider.

– Det kan by på noen utfordringer om alle kommer samtidig å handler. Vi har prøvd å dele opp handledagen etter hyttefelt, og oppfordrer hyttebeboerne ttil å følge dette om de har mulighet for det. Vi skal selvfølgelig ikke bestemme når de skal handle om det ikke passer, sier Morset Hegstad.

Fredag åpnet hun butikkdørene klokka 9 og holder åpent til klokka 20. Lørdag blir det åpent fra 9 til 18 og søndag fra 12 til 17. De to første timene av åpningstiden er satt av til kunder i risikogruppene og til de fastboende i Stugudal.

– Ellers ber vi om at kundene venter i bilen, dersom de det er mange inne i butikken, og at det kommer en fra hver husholdning inn i butikken. Håndsprit og engangshansker finnes ved døra og er også satt ut andre steder i butikken, sier An-Magritt Morset Hegstad, som håper på mange hyggelige kundegjensyn i løpet av helga.

Les forrige sak:
Litt bløtt, men så blir det bedre

Rolig væruke i vente - litt mer vår på gang

Close