20 °C Stjørdal, NO
23/07/2019

deLillos spiller i Kimen

Rockelegender med «unplugged»-konsert

deLillos kommer til Stjørdal og Kimen fredag 19. oktober. (Foto: Carsten Jøssund) deLillos kommer til Stjørdal og Kimen fredag 19. oktober. (Foto: Carsten Jøssund)

Tett og nært med deLillos «unplugged» i storsalen.

19. oktober spiller deLillos i Kimen. Det gjør de med sitt konsertformat «unplugged».

deLillos har gjennom 30 år vært et av landets viktigste pop- og rockband, med høy kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt. I Kimen spiller de «unplugged», i et populært konsertformat der publikum kommer tett på og sangene fremføres nært og ekte med en spesiell frisk energi.

Oslo-bandet deLillos startet opp allerede i 1984 frontet av Lars-Lillo Stenberg.

– Med en enorm mengde allsangvennlige hits i kofferten har virkelig deLillos bevist seg å være et av de fremste innenfor norsk rock. Med et lett naivt tekstunivers med livlige gitarer og Lars-Lillos’ velkjente og særegne vokal, er alt de har gjort nærmest som kulturskatter å regne, reklamerer Lene Fjellstad ved Kimen kulturhus.

Folkefavoritter som «Smak av honning», «Neste sommer», «Flink», «Kokken Tor» og «Tøff i pysjamas» vil for alltid stå fjellstøtt i norsk pop og rock.
deLillos har vunnet hele tre Spellemannspriser i tillegg til fire nominasjoner.

Coop Storlien artikkelnivå

– Og de er et band som fortsatt holder koken med andre ord. Vi gleder oss, sier markedsansvarlig Fjellstad ved Kimen.

Les forrige sak:
Hell Robotics-laget med den svært så prestisjefylte prisen for innovasjon i ingeniørfag. Fra venstre: Knut Steffenrem, Marius R. Brekken, Even Veie, Signe Ferner Kjøpsnes og Stian Nakken.
Gull for innovasjon i «robot-OL»

Konkurrerte mot lag fra 162 andre land

Close