12 °C Stjørdal, NO
05/06/2020

Dempet stemning i Høyre-leiren

Kan miste to representanter i kommunestyret

Tapre smil i Høyre-leiren etter at de første tallene kom. Fra venstre: Renate Trøan Bjørshol, Geir Falck Anderssen, Helene Arnø og Ole Hermod Sandvik. Tapre smil i Høyre-leiren etter at de første tallene kom. Fra venstre: Renate Trøan Bjørshol, Geir Falck Anderssen, Helene Arnø og Ole Hermod Sandvik.
Volvo XC60-020620-mobil
Volvo XC40-020620-mobil

Varaordfører Ole Hermod Sandvik og hans mannskap i Høyre fikk en liten nedtur da de første stemmetallene kom i Stjørdal.

Høyre ser ut til å få drøyt 10 prosent oppslutning idet 80 prosent av stemmene er talt opp. Høyres valgvake håper på mer oppløftende tall fra sentrumsområdet, men det var en dempet tone etter at de første resultatene ble kjent. Ved kommunevalget i 2015 hadde Høyre 14,7 % av stemmene.

Med bakgrunn i de første tallene kan det bli vanskelig å nå slike tall denne gangen. Det er en skuffelse for partiet som har lagt ned en stor innsats i valgkampen. Blant annet er det banket på 2000 dører for å spre Høyres budskap. Med dette valgresultatet blir det spennende å se hvem av de fem kumulerte kandidatene som får plass i kommunestyret. Det er neppe plass til alle fem.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Les forrige sak:
Supervalg for Vigdenes – Senterpartiet ender på 38,7 prosent

Her er de endelige tallene fra kommunevalget i Stjørdal

Close