17 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Den nye trønderske landeplagen

SE VIDEO: Mona Grudt og en rekke andre trønderske kjendiser med nylaget trønderhyllest

Hommelvikingen Torstein Fosmo og Steinvikholmen er med i den nye låten og videoen "Trønder". (Foto: Skjermklipp fra musikkvideoen) Hommelvikingen Torstein Fosmo og Steinvikholmen er med i den nye låten og videoen «Trønder». Tekst og musikk: Mads Bones og Kyrre Havdal. Musikkproduksjon: Tore Thorvaldsen Sandbakken. Musikkopptak: Ambolt Audio. En film av Berre Kommunikasjonsbyrå. (Foto: Skjermklipp fra musikkvideoen)

Låten «Trønder» har virkelig tatt av i sosiale medier. Melodien og videoen ble presentert under Fylkestinget i Namsos onsdag, og går sin seiersgang over hele Trøndelag.

Det er duoen Mads Bones og Kyrre Havdal som har laget tekst og musikk, mens Berre kommunikasjonsbyrå har laget musikkvideoen.

Folk fra hele Trøndelag har medvirket på musikkvideoen: et gospelkor i Rørvik, en Sorgenfri-selger i Trondheim, Nidarosdomens guttekor, studenter, barn, bønder, kjente folk som Idar Vollvik, Petter Northug, Ane Dahl Torp, Lisa Tønne, Mona Grudt og mange flere. Det er også et parti sunget på sørsamisk.

 

 

Hellsenteret uke 25 mobil

Les forrige sak:
Øystein Billy Reppe (t.v.) og Dagfinn Bjørnås var ikke tunge å be da de ble tilbudt åpningskake.
Megakake og storbesøk på nyåpning

Kundene sto i kø da "nye" Hellsenteret åpnet torsdag morgen

Close