14 °C Stjørdal, NO
01/10/2020

Denne eiendommen kan bli Stjørdals dyreste

Prisantydning på 10,8 millioner

Eiendommen ligger helt nede ved sjøkanten. (Foto: Privatmegleren)

Den dyreste brukte boligen som noen gang er omsatt i Stjørdal kostet 10,5 millioner i 2012. Nå kan denne eiendommen på Skatval sette prisrekord.

Prisantydningen for boligen og eiendommen som ligger helt nede i fjæresteinene ved Vinge på Skatval er 10,8 millioner kroner.

– Det er unikt. Huset er tilpasset tomta, med fokus på lysforhold og utsikt, uttaler Stig Johansen til Trønder-Avisa. Han er eiendomsmegler og partner i Privatmegleren.

HER KAN DU SE MANGE BILDER OG LESE MER OM DENNE EIENDOMMEN!

Boligen som ble lagt ut på det åpne markedet fredag ettermiddag er et atriumhus som ble oppført i 2015. Bruksarealet er på 271 kvadratmeter og inneholder blant annet stor stue med stor takhøyde, to bad, fire soverom en dobbeltgarasje. Det som gjør eiendommen unik er imidlertid beliggenheten. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Det er kort vei fra terrassen og ned til båten. (Foto: Privatmegleren)

Ifølge megleren er det cirka 15 meter fra sjøen og opp til huset og utsikten er formidabel. Eiendommen ligger like ved badestranden på Vinge og er cirka ti minutter i bil fra Stjørdal sentrum. Megleren antyder at huset både kan være aktuelt for boligkjøpere, men også for de som er på leting etter fritidsbolig, i og med at det ikke er boplikt i Stjørdal kommune.

– Boliger kan brukes som fritidsboliger, men fritidsboliger kan ikke brukes som boliger, sier Stig Johansen til Trønder-Avisa.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Beboere er evakuert etter røykutvikling

Ingen skal ha kommet til skade

Close