-3 °C Stjørdal, NO
07/03/2021

Maxus-endelig1
Header-Bingo-med dato
SparHegra uke 10

Denne gjengen åpner «Trøndelags råeste sportsfiskebutikk»

TRD Sportsfiskesenter åpner dørene 1. april.

Fra venstre: Kristoffer Saksvik(butikksjef), Tommy Lindqvist( daglig leder), Andreas Hauge Hernes(mekaniker), Anders Wanvik(mekaniker), og Cato Bekkevold( butikkmedarbeider og sportsfiskeekspert).

1. april åpner TRD Sportsfiskesenter dørene i det gamle Comfort-bygget i Stjørdal.

 Det blir et bredt spekter med fiskeutstyr og fiskerelaterte båter for salg, samtidig som vi skal ha et verksted for båt, snøscooter og ATV i samme bygg ,sier Tommy Lindqvist, daglig leder i TRD Gruppen.

Lindqvist er innehaver av Trondheimsfjord Båtutleie, som har kjøpt opp Stjørdal Sporstfiskesenter, og selskapet har fått navnet TRD Gruppen.

– Trondheimsfjord Båtutleie kjøpte varelageret og alle rettighetene til Stjørdal Sportsfiskesenter, og Kristoffer Saksvik fra sportsfiskesenteret kjøpte seg deretter inn i båtutleien. I tillegg har TRD Gruppen fått med seg Cato Bekkevold, som er en av de fremste ekspertene på sportsfiske i Norge, på laget, sier Lindqvist.

I tillegg til de tre blir Anders Wanvik og Andreas Hauge Hernes med som mekanikere.

Satser også på nettbutikk

Torsdag forrige uke startet de arbeidet i lokalene hvor Comfort Stjørdal AS tidligere har holdt til. Her skal de holde på frem til butikken åpner dørene 1. april.

Tommy Lindqvist( f.v.), Kristoffer Saksvik, Andreas Hauge Hernes, Cato Bekkevold og Anders Wanvik anslår at de kommer til å bruke rundt 100 timer før butikken er ferdig. Reidar Tingstad er også med på eiersiden, men var ikke til stede da bildet ble tatt. 

– Dette blir Trøndelags råeste sportsfiskebutikk.  Ser man bort i fra kjeder er det få butikker i området som selger sportsfiskeutstyr, slik at det var på tide å få dette på plass, sier Bekkevold, som blir stående bak kassa i butikken.

TRD Sportsfiskesenter vil i tillegg til butikken også satse mye på nettbutikk, som vil være klar allerede i løpet av noen dager.

– Vi ser for oss å selge bortimot alle varene vi har også på nett, sier butikksjef Kristoffer Saksvik.

 

Les forrige sak:
Farevarsel: Glatte veger og mye is

Gjelder fra mandag kveld

Close