-6 °C Stjørdal, NO
02/12/2021

Spar Hegra uke 48
Header-Bingo-uten dato

Denne gjengen vil skape blest om seg selv

TRIM: Stjørdal Revmatikerforening har trimturer hver tirsdag. Her er noen fra foreningen på tur i Sandskogan. Eli Johansen (f.v.), Hjørdis Sundt , Grete Aspaas og Arne Grendal. Foto: Privat TRIM: Stjørdal Revmatikerforening har trimturer hver tirsdag. Her er noen fra foreningen på tur i Sandskogan. Eli Johansen (f.v.), Hjørdis Sundt , Grete Aspaas og Arne Grendal. Foto: Privat

Stjørdal Revmatikerforening ønsker å skape blest om høstens aktiviteter, og vil markere seg blant alle aldersgrupper. – Vi er alltid tilgjengelige via telefon og sosiale medier for kontakt.

Medlem og instruktør for aktivitetene i Stjørdal Revmatikerforening, Grete Aspaas, sier de er glade for å ha kommet i gang med de ulike faste aktivitetene igjen: Strikkekafe, gåturer, spinning, styrketrening, trening i sal, og møter.

– Vi vil synes i samfunnet gjennom aktiviteter som er til det beste for våre medlemmer. En person med revmatisme er usynlig syk, men kan drive med aktiviteter tilpasset den enkelte, sier instruktør Grete Aspaas.

Fortsetter de faste aktivitetene

Siden i vår har det eksistert en fast gågruppe i Stjørdal gjennom Stjørdal Revmatikerforening. Tilbudet heter Reuma-sprinten. Instruktør for gruppa, Grete Aspaas, bekrefter at den gruppa fortsetter med tilbudet.

– Vil nevne at staver er fint å bruke når vi går og at foreninga har noen til utlån. Hvis noen trenger andre fremkomstmidler, må de klare seg selv eller ta med ledsager. Andre med funksjonsbegrensninger er velkommen til å delta, gjerne med ledsager, sier hun.

POPULÆRT TILBUD: - Vi satser på å bruke vår Facebook-side til å markere hva som skjer, sier instruktør for aktivitetene i Stjørdal Revmatikerforening, Grete Aspaas. Strikkekafe på Hell Catring er hver mandag. Ingeborg Grønseth (f.v.), Alfhild Raaen, Solfrid Valø, Inger Lise Rolfseng, Brit Ravlosve, Arne Grendal og Lisbet Buland. Foto: Privat
POPULÆRT TILBUD: – Vi satser på å bruke vår Facebook-side til å markere hva som skjer, sier instruktør for aktivitetene i Stjørdal Revmatikerforening, Grete Aspaas. Strikkekafe på Hell Catring er hver mandag. Ingeborg Grønseth (f.v.), Alfhild Raaen, Solfrid Valø, Inger Lise Rolfseng, Brit Ravlosve, Arne Grendal og Lisbet Buland. Foto: Privat

Nå ønsker de å fortsette med sine faste aktiviteter og en del av målet er at alle medlemmer skal bli inkludert. De trenger innspill fra medlemmer, også den yngre garde, hvis aktivitetstilbudet skal bli mest mulig allsidig fremover.

– Vi er tilgjengelige

Aspaas forteller at både nye medlemmer og ideer ønskes. Det er viktig at hver enkelt oppsøker foreningen og det er også ønskelig for dem at folk selv tar kontakt. Hun forteller at foreningen, på alle måter, ønsker å arbeide slik at alt kommer gradvis mot normalen etter pandemien.

Instruktøren, som har vært medlem av foreningen siden begynnelsen av 1990-tallet og tidligere styremedlem, har selv erfart hvor viktig fellesskapet er.

SOSIALT: Alfhild Raaen (t.v.) må be om ordet, sammen med Solfrid Valø og Ingeborg Grønseth. Foto: Privat
SOSIALT: Alfhild Raaen (t.v.) må be om ordet, sammen med Solfrid Valø og Ingeborg Grønseth. Foto: Privat

Hun legger ikke skjul på at det har vært utfordrende å være synlig med foreningens arbeid og aktiviteter under pandemien.

– De faste aktivitetene vil komme på fote, så langt det er mulig, sier hun og presiserer at foreningen vil ha med de godt voksne og eldre medlemmer også.

– Vi sender SMS, mail og annonserer, men er også avhengige av at mange også tar kontakt med oss. Vi satser også på å bruke vår facebookside til å markere hva som skjer, sier hun.

Les forrige sak:
Nå skal 30-åringen feires

Close