-0 °C Stjordal, NO
24/02/2020

– Det betyr mye for meg å hjelpe andre

Massør Jelena Suvajdzic har åpnet egen salong i Torgkvartalet

MASSERER I EGEN SALONG: Massør Jelena Suvajdzic (38) sammen med datteren Milica (10) i salongen som ligger i 4. etasje på Torgkvartalet. Jelena tilbyr 10 ulike former for massasje i salongen. MASSERER I EGEN SALONG: Massør Jelena Suvajdzic (38) sammen med datteren Milica (10) i salongen som ligger i 4. etasje på Torgkvartalet. Jelena tilbyr 10 ulike former for massasje i salongen.

Massør Jelena Suvajdzic (38) har åpnet praksis med egen salong i Torgkvartalet. Hun har lang erfaring med blant annet muskelmassasje og reiki-massasje.

En helhetlig behandling står i fokus i salongen Massasje – Et paradis for kroppen, som drives av Jelena Suvajdzic. Hun kom flyttende til Stjørdal fra Serbia for et halvt år siden, og viderefører nå sin praksis som massør i egen salong. Med bakgrunn fra Velvet BHF Center Spa, Beauty & Personal Care i Serbia, har hun 20 års erfaring når behandling tilbys i salongen på Stjørdal.

– Fint å starte eget

– Det er fint å kunne starte opp egen virksomhet her i byen. Etter at jeg har studert jus og praktisert tilsvarende tilbud i over 20 år i Serbia, er det motiverende å kunne hjelpe andre mennesker. Nettopp det å kunne hjelpe andre med helseplager eller å tilby forebyggende tjenester, betyr mye for meg personlig sier Jelena. Ved å trykke på triggerpunkt i håndflatene, kan hun lokalisere stivhet og smerter i kroppen.

I sin nye salong i 4. etasje på Torgkvartalet kan Jelena nå tilby hele 10 ulike former for massasje. Blant annet reikimassasje, thai-, hånd- og fotmassasje. Triggerpunktmassasje og madero-terapi, eller massasje for vonde skuldre eller stivhet i muskler. Hode, nakke og ryggmassasje eller behandling med triggerpunkt.

– Jeg har gjennom årene behandlet mange personer i varierende alder, også mange idrettsutøvere. Noen former for massasje legger ekstra vekt på å fremheve positive effekter som økt lymfedrenasje. Med spesialutstyr behandler og forebygger jeg mot cellulitter. Som massør er jeg opptatt av at den jeg behandler oppnår en optimal effekt av den behandlingen, sier Jelena.

Hjelpemidler

– Benytter du enkelte hjelpemidler i behandlingen?

– Som massør velger jeg ofte å tilby bruk av noen instrumenter eller enkle verktøy i behandlingen. Disse er laget i treverk og består av naturlige materialer. Denne formen for massasje er ikke så vanlig her i Trøndelag. Erfaringene fra Serbia er meget gode. Ved å benytte enkle instrumenter, eller massasjeverktøy under behandlinger, forbedres også kroppens egen evne til å reparere. Det er selvfølgelig valgfritt om man vil benytte seg av dette, sier Jelena Suvajdzic. Salongen er lokalisert vest i 4. etasje og tilbyr gavekort på behandling.

Les forrige sak:
Senker prisene og utvider åpningstidene

Coop Marked i Tydal blir Prix-butikk i mars

Close