17 °C Stjørdal, NO
05/08/2020

– Det ble nesten litt for mye for en lettrørt gammel gubbe

Trener og ildsjel fikk utmerkelse under sesongavslutningen til en klubb som blomstrer

Han legger ned utallige timer til og fra og på friidrettsbanen. Under sesongavslutningen ble trener og ildsjel Jon-Arild Sesseng hedret. (Foto: Privat)

Jon-Arild Sesseng er litt av en ildsjel. Da Nybrotts friidrettsavdeling hadde sin sesongavslutning ble han hedret med en stor pokal.

– Det ble nesten litt for mye for en lettrørt gammel gubbe, sier en stolt og glad Jon-Arild Sesseng.

Han står bak mye av aktiviteten som skjer blant friidrettstalentene i Nybrott, og selv var han aller mest opptatt av sine «etterkommere».

– Hele 23 utøvere har vært med på stevner og utmerket seg slik at de fikk sin velfortjente pokal. En formidabel økning, ettersom vi var tre utøvere for to år siden og fem i fjor, sier en storfornøyd trener og ildsjel. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

For to år siden var de tre utøvere, i fjor var de fem. Da Nybrotts friidrettsavdeling hadde sesongavslutning i år var det hele 23 utøvere som fikk pokal for deltakelse i ulike stevner. (Foto: Privat)

Nå sikter han og de 23, og gjerne enda flere, fram mot en ny sesong.

– Vi er aktive på rekrutteringsfronten. Mange vet ikke at de synes friidrett er morsomt før de har prøvd det. Nå begynner vi å bli mange, men vi har plass til mange flere. Og i friidrett har vi ingen reservebenk, – her går alle rett inn på førstelaget, sier Jon-Arild Sesseng.

Det er ikke lenge til en ny friidrettssesong starter, og da har Sesseng planene klare.

– Nå ser vi fram mot ny sesong, først innendørs og deretter utendørs. I vinter trener vi jevnlig i Ranheimshallen, og ett av våre mål er at vi skal stille lag i flere årsklasser i stafetter til våren og sommeren, sier Jon-Arild Sesseng.

Les forrige sak:
FALLER I SMAK: Madelen Oppegård (21) Frida Røttesmo Stene (21) og Pernille Sofie Julin Bjerknæs (22) baker på skolen og arbeider i PMF-kafeen på Tømra.
Får mye skryt av gjestene

Elever ved Peder Morset folkehøgskole driver egen kafé

Close