12 °C Stjørdal, NO
07/07/2020

– Det er bra flyt for tida

Den minste på Blink-midtbanen var kampens gigant

Denne venstrefoten er en av de aller beste i 2. divisjon. Her sender Sander Erik Kartum i vei skuddet som sendte Blink opp i 2-0-ledelse allerede etter 13 minutter mot Levanger.

Sander Erik Kartum har blitt bedre og bedre og bedre på Stjørdals-Blinks midtbane. Lørdag ettermiddag var den lille og lette lånkbyggen banens gigant i et heftig lokaloppgjør. Ikke bare laget han 2-0-målet, men han skaper mye, jobber beinhardt og er en råsterk duellspiller.

– Vi hadde visst litt for god kontroll, så da skjer det som skjer rett før pause. Heldigvis klarte vi å sette inn 3-1 i andreomgangen, og da gikk lufta litt ut av dem, sier Kartum etter borteseieren mot Levanger.

LES OGSÅ: Blink vant tett og heftig lokaloppgjør

Selv fikk han vist fram sin gode skuddfot to ganger på kort tid i førsteomgangen. Det ene ble mål, – det andre som var et frispark fra rundt 25 meter sneiet stolpen på utsiden.

– På målet kom Robert (Williams) på en fin overlapp, som gjorde at jeg fikk litt plass. Jeg traff godt, medgir Kartum, som teller dager til sesongen er over.

– Nå er det bare tre uker igjen. Da håper vi at målet er nådd, sier Sander Erik Kartum, som kjenner seg i god form.

– Det er bra flyt for tida. Det går bra både på trening og kamp, sier Kartum, som fylte 24 år på torsdag.

Teller dager gjør også Blink-trener Roar Vikvang, men det er dagene fram til neste kamp.

– Nå skal vi inn i garderoben og juble. Etterpå skal vi begynne å forberede oss på en ny god treningsuke, sa en jublende glad Vikvang etter å ha takket Blink-supporterne for hjelpa på tur av Moan-banen i Levanger. Trønderoppgjøret ble etterhvert en heftig batalje, – helt som Vikvang hadde sett for seg.

– De hadde helt klart en ambisjon om å stikke kjepper i hjulene for oss. Vi startet veldig bra og kunne tatt ledelsen enda tidligere enn vi gjorde. Fra vi fikk 2-0 og ut førsteomgangen synes jeg vi gjør en veldig god omgang. Vi kontroller, helt til Vegard (Fiske) er uheldig rett før pause og serverer Levanger. Det målet skaper en ekstra spenning, sier Vikvang, som ikke snakker ett eneste sekund om opprykk.

– Vi skal juble og være glad nå, så blir det en ny bra treningsuke, sier Roar Vikvang.

 

Les forrige sak:
Råsterk Fram-seier på bortebane

Sikret plassen med 4-2 over Namsos

Close