-10 °C Stjørdal, NO
18/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 03

– Det er en stor ære å få lov til å glede lytterne

Andreas Vigen (28) er et fast mandagsinnslag i Radio Trøndelag

GLEDER SEG: Når Andreas Vigen får melding om å møte i Radio Trøndelag, svarer han: - Jeg gleder meg allerede. Nå har han sin faste programpost på mandager «Poptimen med Andreas». GLEDER SEG: Når Andreas Vigen får melding om å møte i Radio Trøndelag, svarer han: – Jeg gleder meg allerede. Nå har han sin faste programpost på mandager «Poptimen med Andreas».

Siden november har Andreas Vigen (28) vært et fast mandagsinnslag i Radio Trøndelag under tittelen «Poptimen med Andreas».

– Det er en stor ære for meg å få lov til å glede radioens lyttere, sier Andreas, som gjennom livet har samlet seg en stor kunnskap om musikk.

Lytterrekord

Sist mandag fikk Andreas Vigen en hyggelig melding fra Terje Bidtnes. Han deltar på lunsjradioen (10-13) sammen med Jan Henrik Siraas.

– I dag er det ny lytterrekord på sendingen! Det var en melding som Andreas likte å høre før han introduserte dagens neste artist Nora Brockstedt. Hun var kjent som Norges første deltaker i Melodi Grand Prix med låten «Voi Voi» som i 1960 oppnådde en respektabel fjerdeplass. Nora Brockstedt ble kjent over hele landet i NRKs gullalder og har også besøkt Radiomuséet i Sjøbygda.

Frivillighet

– Som radio er vi sterkt avhengige av den store frivillige innsatsen som mange bidrar med. Frivilligheten har vært en viktig del hos Radio Trøndelag i alle år, sier Jan Henrik Siraas som er digital redaktør i Radio Trøndelag.

– Men frivilligheten er svært mangfoldig. Derfor finner vi det riktig å bruke begrepet «Inkluderingsradioen» om vår virksomhet. Det handler om at Radio Trøndelag gir mange en mulighet til å være en del av fellesskapet i radioen, sier Jan Henrik Siraas.

Les forrige sak:
BUTIKKSJEF: Elev Sonja Gulaker serverte vegetarpizza og var butikksjef hele mandagen til klokken 17 på Evja.
I dag er skoleelevene butikksjefer

Elever fra Aglo videregående skole styrer Rema 1000-butikken på Evja

Close