7 °C Stjørdal, NO
25/09/2020

– Det er her jeg hører til

Startet som ekstrahjelp som 19-åring – nå er hun tilbake som sjef

Tidligere var Tine Hedsten fruktansvarlig på Rema-butikken i Stjørdal sentrum. Nå er hun tilbake som sjef for butikken hun startet som ekstrahjelp i som 19-åring. Tidligere var Tine Hedsten fruktansvarlig på Rema-butikken i Stjørdal sentrum. Nå er hun tilbake som sjef for butikken hun startet som ekstrahjelp i som 19-åring.

19 år gammel startet Tine Hedsten butikkarrieren hos Rema 1000 Stjørdal som ekstrahjelp. 4. mars tok 35-åringen over som kjøpmann, og nå er Hedsten kommet hjem for å bli.

De siste 3,5 årene var Hedsten kjøpmann på Rema-butikken på Moan i Levanger. Da Morten Hepsø søkte seg bort og stillingen ved Rema 1000 i sentrum ble ledig, var hun klar.

– Det er helt fantastisk å være tilbake. Jeg kjenner kundene og butikken, og mottagelsen fra kundene har vært overveldende. Det er her jeg hører til, sier den engasjerte kjøpmannen.

God vekst på Moan

Å bli kjøpmann i Rema-systemet er ikke bare enkelt, men med gode resultater i bakhånd er mulighetene flere.

– På Moan økte vi fra 37,5 millioner i netto omsetning til 53,5 millioner kroner på 3,5 år. Det er nok mye takket være de gode resultatene der som gjør at jeg fikk denne jobben. Svært mange søkte, og jeg måtte gjennom flere intervjurunder før jeg ble ansatt, sier Hedsten.

Skal ha vekst

Stjørdalingen, som bor i Fosslia med samboer Tor Inge Jensen og de to barna Mina og Jonathan, har ambisjoner på vegne av sentrumsbutikken. Viser hun gode resultater kan hun få andre muligheter innen Rema-systemet, men det ikke en aktuell problemstilling.

– Vi omsatte for 57-58 millioner kroner i fjor, og vi skal i alle fall passere 60 millioner i 2019. Målet mitt er å fortsette veksten for butikken, og jeg har ingen ambisjoner utover å være her. Jeg er kommet for å bli, sier Hedsten.

Utfordrende start

Morten Hepsø fra Geving tok med seg kona Marita og sønnen Jonas til Rema-butikken i Nidarvoll, som han tok over fra første januar.

– Dermed sto jeg uten avdelingsledere, unntatt fruktansvarlige som startet her ved nyttår. Heldigvis fikk jeg med meg min nestsjef fra Moan. Det var nesten avgjørende nå i oppstartsfasen, sier Hedsten.

Les forrige sak:
Mats Lillebo er lånt ut fra Ranheim til Stjørdals-Blink ut vårsesongen. (Foto: Blinkfotball.no)
Lillebo spiller vårsesongen for Blink

Ranheim-spissen er klar for å score flere mål for 2. divisjonslaget

Close