4 °C Stjørdal, NO
19/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

– Det er ikke for sent å glede andre

Torsdag og fredag denne uka tar Hellsenteret imot gaver til Jul for alle

Hele torsdag og fredag denne uka tar Hellsenteret imot gaver til Jul for alle i Fjellhallen. Året 2018 var 280 personer med på julefeiringen. Alle deltakere på arrangementet får tildelt julegaver. Hele torsdag og fredag denne uka tar Hellsenteret imot gaver til Jul for alle i Fjellhallen. Året 2018 var 280 personer med på julefeiringen. Alle deltakere på arrangementet får tildelt julegaver.

I kafeen på Hellsenteret står juletreet med en rød kasse ved siden av. Her ønsker senterleder og Frivilligsentralen flere gaver til arrangementet Jul for alle. Fredag denne uka er siste frist for å gi av julens overraskelser.

Det er et betydelig arbeid som ligger bak arrangementet Jul for alle i Fosslia fjellhall i Stjørdal. På selveste julaften kommer mange gjester for å oppleve julefeiringen i godt lag. Tradisjonell norsk jul skal feires, og under juletreet i fjellhallen skal det fylles opp med julegaver som tildeles alle som kommer. Nå pågår innsamlingen av disse julegavene til ung og voksen. Både Quality Hotel og Hellsenteret er med på dugnaden satt i system av Frivilligsentralen.

Trenger pakker til både unge og voksne

Nå opplever Hellsenteret at det kommer inn pakker merket ungdom og voksen dame og mann.

– Det fylles jevnt opp i kassen ved juletreet foran Holm Bakeri, sier senterleder Tonje Høyem. Hun og Frivilligsentralen har hengt opp merkelapper som kan festes på pakkene. Dette forenkler arbeidet med sortering. Hos Frivilligsentralen er det nå hektisk arbeid med å sortere og merke de innkomne pakkene.

– Vi ser at vi trenger flere pakker med innhold til ungdommer. Vi har også stort behov for gaver som merkes til voksen dame og mann, sier Fida Afif hos Frivilligsentralen. Sammen med frivillige hjelpere var han torsdag formiddag i full gang med å sortere og supplere alt som har ankommet både hos sentralen, ved Quality-hotellet i Kjøpmannsgata og på Hellsenteret. Senterleder Tonje Høyem sier innsamlingen nå raskt går mot slutten, men at senteret tar imot levering hele fredag.

Ikke for sent å glede andre

– Det er ikke for sent å glede andre. Dette samfunnsengasjementet vil vi gjerne være med på sammen med alle som gir gaver, sier Høyem. Stadig vekk fylles den røde kassen på senteret opp med nye pakker som kommer noen til glede og nytte.

Les forrige sak:
Ansatte i rådhuset og politikere fikk storfint besøk da elever og voksne fra Halsen skole kom på besøk med fremføring av julesangsang, og ønsker om god jul.
400 elever gikk i «juletog»

Elevene ved Halsen barneskole gikk fredag morgen i fakkeltog til rådhuset

Close