10 °C Stjørdal, NO
21/09/2020

– Det er utrolig gøy å se så stor interesse fra publikum

Lørdag er det førpremiere på Kimen Kino med Knutsen og Ludvigsen 2 – Det Store Dyret

POPULÆR FILM: Senterleder på Kimen Kino, Gro Langnes er klar for førpremiere på filmen Knutsen og Ludvigsen 2 - Det Store Dyret. Allerede begynner første forestilling å fylles opp i salene på kinoen. Foto: Privat. POPULÆR FILM: Senterleder på Kimen Kino, Gro Langnes er klar for førpremiere på filmen Knutsen og Ludvigsen 2 – Det Store Dyret. Allerede begynner første forestilling å fylles opp i salene på kinoen. Foto: Privat.

Nå er årets mest etterlengtede «trønderske» kinofilm Knutsen og Ludvigsen 2 – Det Store Dyret klar for det store lerretet på Kimen Kino.

Lørdag 12. september sparkes det i gang med en eksklusiv førpremiere med besøk fra filmen, der barna også kan få møte selveste Grevlingen.

Billettene ble lagt ut for salg på fredag, og den første forestillingen er allerede snart utsolgt. Senterleder ved Kimen Kino, Gro Langnes synes det er ekstra stas at filmen kommer på plass så tidlig.

Stor interesse

– Det er utrolig gøy å se så stor interesse fra publikum. Knutsen og Ludvigsen sitter jo litt i sjela på oss alle, og våre gjester vil garantert få en ordentlig god og herlig opplevelse når våre to favoritt-trøndere nå er tilbake igjen. De to herrene slår jo godt an blant både voksen og ung, sier Langnes.

Får besøk av filmmakerne

– Filmens produsent og regissør kommer på besøk til oss, og det sier noe om hvor viktig nettopp vi og Trøndelag er for filmen. Det tar vi som en tillitserklæring. Kun fem andre kinoer i Norge hadde bedre besøk enn oss på forrige film, da nær 5000 jublende publikummere tok turen til oss på Kimen Kino, sier kinosjefen.

– Hva tror du er årsaken til den forrige filmens suksess?

– Filmen appellerer til alle aldersgrupper. Man kan si det slik at aldersgrensen er fra null til hundre år. Kimen Kino er utrolig glad over å få vise den nye filmen før andre kinoer i Norge, og at selveste Grevlingen kommer til oss blir selve prikken over i-en. Som våre to venner ville ha sagt: Juba, Juba – dette blir stas, sier Gro Langnes på Kimen Kino.

Les forrige sak:
Sauer skaper trafikktrøbbel

"Gresser" midt på E14

Close