-3 °C Stjørdal, NO
29/02/2020

Det går helt strøkent for Frøken Strøken

Neglesalongen har vokst seg ut av tre butikklokaler

NEGLESTRØKEN: Torill Kristiansen har opplevd suksess som Frøken Strøken. I Malvik Senter har hun funnet sin plass og salongen hennes har så godt som fulle bestillingslister en måned fram i tid. NEGLESTRØKEN: Torill Kristiansen har opplevd suksess som Frøken Strøken. I Malvik Senter har hun funnet sin plass og salongen hennes har så godt som fulle bestillingslister en måned fram i tid.

Torill Kristiansen går mot strømmen i Malvik Senter. Neglesalongen Frøken Strøken har flyttet til større lokaler tre ganger og nå er ordrebøkene fulle i flere måneder.

Det startet med at hun måtte. Vonde skuldre gjorde at hun måtte forlate bransjen hun elsket og hadde jobbet med i 25 år; hotell og restaurant. Torill Kristiansen (40) måtte finne en ny vei. Interessen for lekre negler kombinert med at hun er utadvendt og veldig glad i mennesker gjorde at Frøken Strøken ble født.
– Jeg startet på loftstua hjemme i Stjørdal i mars 2017. Da tok jeg kurs og etter å ha bestått den første eksamen bestemte jeg meg for å gjøre dette til levebrødet mitt, sier Torill Kristiansen.

Tre flyttinger på to år

Hun snakker mye, flirer mye og utstråler energi. Kanskje ikke så rart at kundenes fingre kommer igjen og igjen til lokalene i Malvik Senter. For loftstua ble fort for liten. 15. mai i 2017 fikk hun et lite krypinn i Malvik Senter. Det gikk bare fire måneder før Torill Kristiansen måtte ha litt større armslag. Men nei da, heller ikke dette ble stort nok. Det gikk ett års tid så måtte flyttelasset til Frøken Strøken pakkes på nytt. Nå har hun det romslig og greit, og alle flytteplaner ligger trygt i skuffen inne i kjøpesenteret.
– Nå føler jeg virkelig at jeg har landet, både yrkesmessig og lokaliseringsmessig. Her har jeg salongen og et bakrom der det er plass til andre typer behandlinger. Jeg har også laget et rom til en fotterapeut, som jeg snart håper å få på plass, sier Kristiansen.

Glade kunder gir glede

Selv trives hun aller best ved bordet ute i butikken. Det er her hun møter kundene som ønsker seg negledesign. Det er her hun er kreativ og sosial og får energi.
– Det å se gleden til kundene når de går herfra med et resultat de er fornøyde med, – ja, det er helt topp.
Torill Kristiansen støper negler, dekorerer negler, forsterker naturlige negler, vokser, behandler vipper og styler bryn.
– Jeg er opptatt av at alt skal bli så bra som overhodet mulig. Alle som kjenner meg vet at jeg er veldig ærekjær, sier selveste Frøken Strøken.
Det å jobbe med mennesker, å gi kundene den beste servicen og all oppmerksomhet er veldig synonymt med hennes tidligere yrkeskarriere i hotell og restaurant.
– Jeg prater mye, er sosial og ekstrovert, men jeg er god til å lytte også altså, sier hun og flirer. Nettopp kundeopplevelsen er det viktigste, og bookingsystemet forteller henne at det funker bra.
– Bestillingslistene er så godt som fulle ut mai, og nå er det jo høysesong også. Først kommer konfirmasjon og mai-dager og så kommer sommeren for fullt. Da skal både neglene på fingrene og tærne være fine, sier Torill Kristiansen. Det betyr enda lenger arbeidsdager enn de vanlige lange.

Håper på senteropptur

Kvinnen bak Frøken Strøken smiler, og virksomheten smiler til henne. Hun håper på et oppsving for hele senteret, og konkluderer med at for henne er plasseringen helt ypperlig.
– Jeg vil anslå at halvparten av kundene mine er fra Malvik, mens den andre halvparten fordeler seg søsterlig mellom Trondheim og Stjørdal. For meg er Malvik Senter helt topp. Det er tøft i kjøpesenterbransjen, men alle vi håper at det skal bli en opptur med nye drivere her. Vi krysser fingrene for at resten får samme opptur som Frøken Strøken, sier Torill Kristiansen.

Les forrige sak:
Bilfører var uten førerkort – bilen ble avskiltet

Politiet stoppet bil i Lånke

Close