15 °C Stjørdal, NO
22/05/2019

Det gode kjøkken

- Med Petter Røskaft sin ­inntreden er det blitt i firmaet er det blitt en helt annen ­vitalitet og oppmerksomhet, sier Solvår Risberg og Arild Landre som setter pris på det økende besøket: - Særlig på lørdagene er det mange som har lyst til å diskutere kjøkken, sier de.

 

Petter Røskaft har bragt nytt liv inn i salget av kjøkken i Rådhusparken i Stjørdal.

Han kjøpte seg sist sommer inn i firmaet – Røskaft Kjøkken og Interiør Stjørdal – som nå bærer hans navn. – Vi er også med som aksjeeiere, sier Solvår Risberg og Arild Landre som er veldig glade for bidraget til Røskaft:

– Han har allerede to forretninger i Trondheim; en i sentrum og en på Heimdal.  Alle butikkene nyter godt av felles markedsføring. For oss er det helt avgjørende at folk vet hvor vi holder til. Det krever aktiv annonsering. Vi har opplevd en kraftig økning i vinter med mange flere besøkende.

Og særlig på lørdagene er det merkbart. For da har særlig folk fra omlandet Frosta, Åsen, Malvik, Selbu, Tydal og Meråker anledning til å ta seg en tur. Det er veldig trivelig, sier Solvår Risberg som også forteller at firmaet nå har ansatt en ny medarbeider fra 1. mai for å ta unna trafikken: – Det ser vi fram til, legger hun til.

Coop Storlien artikkelnivå

– Vi selger fortsatt Drømmekjøkken. Men i tillegg har vi gjennom samarbeidet med Røskaft fått inn Møbelkjøkken fra Nygårds Trevarefabrikk a/s i Mosjøen. Det er et firma som har drevet kontinuerlig helt siden 1947, sier Arild Landre som er veldig glad for den siste tilveksten.

– Men dere selger mer enn kjøkken?
– Ja, selvfølgelig! Vi selger baderomsinnredninger og skyvedørsgarderober i tillegg til hvitevarer fra Miele, Bosch Siemens og Wirl Pool. Egentlig kan vi skaffe alt av hvitevarer som kunden måtte ønske, sier Solvår Risberg.

– Hva er kundene opptatt av?
– De er interesserte i utvalget og ikke minst de fargene vi kan tilby. Ellers legger vi merke til at kundene er veldig opptatt av tilbudet når det gjelder kildesortering. Her finnes mange spennende løsninger som for eksempel motoriserte søppelskuffer.

– Hva betyr det?
– Jo, det er enkelt. Du står med hendene fulle av søppel og skulle samtidig ha åpnet en skuff. Da er det nok med en liten berøring med kneet på fronten. Skuffen glir opp og du kan legge fra deg ”håndbagasjen” uten noe ekstra søl, sier Arild Landre.

– Ellers vil jeg nevne at vi kan tilby mange ulike løsninger for interiør i skuffer og skap. Vi diskuterer gjerne kundenes behov og bidrar til å finne praktiske løsninger. For kjøkken handler nettopp om å være praktisk. Vi snakker om hverdagsglede. Det er spennende å følge med i produktutviklingen på kjøkkenfronten, sier Solvår Risberg.

– Hvor er utviklingen av kjøkken i dagens boligløsninger?
– Vårt bestemte inntrykk er at kjøkken i våre dager blir større. I Norge var det merkelig nok i en lang periode et ideal å ha små kjøkken. Hvor mange husmødre har ikke måttet klare seg på seks tilmålte kvadratmeter.

I andre land ser vi at kjøkken har et større preg av allrom. Der møtes familien og spiser. I Norge har måltidene heller blitt inntatt på stua. Men nå ser vi en forandring. Kjøkken blir større og rommene får større betydning. Dvs. at folk tilbringer mer og mer tid på kjøkkenet som er den store samlingsplassen. Og her er det gjerne også plass for ungene til å gjøre lekser uten at de behøver å bli atskilt fra de andre.

Vi ser at de varene som leveres til kjøkken blir bedre og bedre. Kundene har mer å velge i. Mange er svært opptatt av hvordan de skal utforme sitt kjøkken. Det er diskusjoner som vi liker og gjerne tar del i. Stikk gjerne innom for en prat, oppfordrer Solvår Risberg og Arild Landre.

 

- Med Petter Røskaft sin ­inntreden er det blitt i firmaet er det blitt en helt annen ­vitalitet og ­oppmerksomhet, sier Solvår Risberg og Arild Landre som setter pris på det økende besøket:  - Særlig på lørdagene er det mange som har lyst til å diskutere kjøkken, sier de.

Les forrige sak:
Revyturne for Lånkerevyen

I 30 år har Lånkerevyen hatt sine forestillinger i ærværdige ”Trudvang”. […]

Close